reklama
adansonia
Fanka BB :)
Patrzcie dziewczyny jakie to zycie jest przewrotne przez jedna polowe zycia staramy sie i robimy wszystko zeby dzieci nie miec. Natomiast przez 2 wszystko zeby je miecI na Ciebie kochana przyjdzie czas, pewnie już niedługo kiedy zaczynacie?
Ropuszka666
Dziewczyny pytanie do tych co miały hiperkę. Mój lekarz twierdzi że jak we wtorek będzie punkcja i zamrożą mi zarodki to on chce żebym miała transfer dopiero w czerwcu bo niby tyle powinnam odczekać . Dziwne to dla Mnie bo mam ok 14 pęcherzyków i nic nie wskazuje na hiperke i czekać aż dwa cykle [emoji853][emoji853][emoji853]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
katharina203
Ja czekalam miesiąc...Dziewczyny pytanie do tych co miały hiperkę. Mój lekarz twierdzi że jak we wtorek będzie punkcja i zamrożą mi zarodki to on chce żebym miała transfer dopiero w czerwcu bo niby tyle powinnam odczekać . Dziwne to dla Mnie bo mam ok 14 pęcherzyków i nic nie wskazuje na hiperke i czekać aż dwa cykle [emoji853][emoji853][emoji853]
tak szczerze powiedziawszy to nie wiem ale mysle ze mala czarna raz na jakis czas chyba az tak nie zaszkodzi? ja od transferu czyli przez ponad tydzien wypilam ze 2 kawy czarne sypane i z 1 rozpuszczalna@annnna_86, @Sol pijecie zwykle kawy czy zbożowe? Jak to jest z tymi kawami? Mozna pic po transferze czy nie?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
AniaCh83
Już miałam, w poniedziałek, jeden pecherzyk, bez tętna i szans i drugi zdrowo wyglądający zarodek z prawidłowym tetnem. Następne usg za ok 3 tyg .@AniaCh83 a dlaczego mialybysmy nie dotrwac.? Nakazuje pozytywne myślenie i będzie dobrzezobaczysz uwierz mi , kiedy masz kolejne usg ?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
No wlasnie ja ani jednej a bym sobie taka kawke z checia wypila [emoji4]tak szczerze powiedziawszy to nie wiem ale mysle ze mala czarna raz na jakis czas chyba az tak nie zaszkodzi? ja od transferu czyli przez ponad tydzien wypilam ze 2 kawy czarne sypane i z 1 rozpuszczalna
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
klodine
Zaciekawiona BB
2 zarodki trzydniowe, testować będę w następny czwartek 20.04Ilu dniowego zarodeczka? Ja miałam w piątek transfer 3dniowego... I kiedy będziesz testować!?
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Roksii89
Ja miałam podane dwa 3 dniowe i 7 dpt wyszedł sikaniec a 8 dpt wyszła ładna beta więc uważam, Że tobie beta by jiz wyszławe wtorek 18.04 lekarz kazal mi zrobic.myslicie ze jesli zrobilabym dzisiaj bete to cos wyjdzie?
Podziel się: