reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No hej dziewczyny dzisiaj zrobilam drugi test z sikania i nadal nic:(
Nie zalamuje sie jakos strasznie tym,ale to juz 9dpt i nic...
Jakos tak ogolnie czuje ze sie raczej nie udal:(
Nic kompletnie nie czuje oprocz tych pobolewan brzucha jak na miesiaczke....
nie jestem do konca przekonana czy test sikany tak odrazu wychodzi. A kiedy masz bete?

reklama
Hej dziewczyny! Jestem tu całkowicie nowa! Od jakiegoś czasu czytam forum.
Jestem tydzień po transferze 3 dniowych embrionkow, za tydzień beta, oby się udało! To mój pierwszy transfer ale bardzo liczę na ciąże jak my wszystkie, po 4 latach strania miejmy nadzieje że to będzie to!
Witamy!!! Ja też dziś 6 dpt!!! Miałaś transfer w piątek!? Kciuki za pozytyw...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny! Jestem tu całkowicie nowa! Od jakiegoś czasu czytam forum.
Jestem tydzień po transferze 3 dniowych embrionkow, za tydzień beta, oby się udało! To mój pierwszy transfer ale bardzo liczę na ciąże jak my wszystkie, po 4 latach strania miejmy nadzieje że to będzie to!

No z cała pewnością bedzie dobrze! Witamy Cię serdecznie z szeroko rozłożonymi rękami [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dziewuszki powiem Wam,ze strasznie mi tutaj dobrze:) z Wami rzecz jasna:D
a mam pytanko miala ktoras z was krwawienie implantacyjne?bo ja czekam na nie jak na zbawienie i cos chyba nie bedzie go.... wiem ze nie u wszystkich wystepuje tylko ciekawa jestem czy ktoras z Was moze potwierdzic ta legende? :D

Ja raz mialam, raz nie mialam. Ta ciaza, w ktorej nie mialam na razie pieknie sie rozwija [emoji5]

Ja raz mialam, raz nie mialam. Ta ciaza, w ktorej nie mialam na razie pieknie sie rozwija [emoji5]

kurcze dzisiaj 9dpt.tak sie zastanawiam czy nie zrobic bety?bo w mojej przychodni wyniki sa dopiero nastepnego dnia czyli jutro.jak zrobie jutro to i tak dowiem sie dopiero po swietach a po swietach we wtorek ide do swojej kliniki robic bete i tam wyniki beda po poludniu

reklama
Kochana spokojnie ja też nie miałam żadnych objawów zero bólu, nic kompletnie mi nie dokuczalo i to był dla mnie znak że jest dobrze :-) 10dpt zaczęłam plamić na różowo i już wiedziałam że się udało bałam się piekielnie że rozkręci się z tego miesiączka ale wiedziałam że zarodek się zagniezdzil to był dla mnie krok milowy w moim leczeniu...Nie martw się na pewno jutro beta ładna wyjdzie...
A robiłaś test sikany i w jakim dpt?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry