reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana spokojnie ja też nie miałam żadnych objawów zero bólu, nic kompletnie mi nie dokuczalo i to był dla mnie znak że jest dobrze :-) 10dpt zaczęłam plamić na różowo i już wiedziałam że się udało bałam się piekielnie że rozkręci się z tego miesiączka ale wiedziałam że zarodek się zagniezdzil to był dla mnie krok milowy w moim leczeniu...Nie martw się na pewno jutro beta ładna wyjdzie...
jutro moge juz bete robic?

reklama
Dziękuje Ci kochana za odpowiedź bo bardzo się bałam bo na Bang to nie jest chory pęcherz bo siedzę tylko w domu, a bałam się że są tam jakieś zarazki i może zaszkodzić moim fasolka :-* jeszcze raz dziękuję za odpowiedź jestem spokojniejsza
Dla pewnosci mozesz.szuszonej zurawiny pojesc jak nadal cie boli.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Będę w środę u doktor niech zobaczy co tam się dzieje bo przez ten progesteron nic nie zobaczę teraz

Mnie niestety strasznie lutinus podrażnia i powoduje u mnie stan grzybiczny teraz przed podejściem do transferu i wcześniejszy transfer byłam na nystatynę dopochwowej bo niestety przez lutinus mam grzybicę, wczoraj pytałam położnej powiedziała że spokojnie jeszcze można aplikować sobie do pochwy lactovaginal jeśli po lutinusem lub innym progesteronu w dopochwowym pojawiają się podrażnienia i pieczenie.

Hej dziewczyny! Jestem tu całkowicie nowa! Od jakiegoś czasu czytam forum.
Jestem tydzień po transferze 3 dniowych embrionkow, za tydzień beta, oby się udało! To mój pierwszy transfer ale bardzo liczę na ciąże jak my wszystkie, po 4 latach strania miejmy nadzieje że to będzie to!
Super ze jestes. Witaj!

Bedziemy trzymac kciuki. Jak masz ochote dopisz sie do kalendarza (polecam, nnie zapomniemy trzymac kciukow za tydzien). Niedawno poslam jak to zrobic.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem tydzień po transferze 3 dniowych embrionkow, za tydzień beta, oby się udało! To mój pierwszy transfer ale bardzo liczę na ciąże jak my wszystkie, po 4 latach strania miejmy nadzieje że to będzie to!
Witaj [emoji4] trzymam kciuki za bete [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam i trzymam kciuki za wysoką bete

Do góry