reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

dziewuszki powiem Wam,ze strasznie mi tutaj dobrze:) z Wami rzecz jasna:D
a mam pytanko miala ktoras z was krwawienie implantacyjne?bo ja czekam na nie jak na zbawienie i cos chyba nie bedzie go.... wiem ze nie u wszystkich wystepuje tylko ciekawa jestem czy ktoras z Was moze potwierdzic ta legende? :D

Ja miałam przy pierwszej ciąży poczętej naturalnie. Także to nie legenda. Ciąże donosiłam i mam piękna córkę 6 letnia [emoji3].

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam problem może ktoś tak miał z was w nocy lub rano jak wstaje w dzień nie,jak idę siusiu później bardzo boli mnie pęcherz i w środku wszystko piecze jak bym miała zapalenie pęcherza

Najlepiej nasikaj do kubeczka i zanieś do badania na mocz ogólny. Ja tak mam rano po nocy ale tylko przez chwilę bo w nocy raczej nie budzi mnie parcie na pęcherz dopiero rano idę i trochę mnie popiecze ale 5-10min i przestaję...To pewnie z nadmiaru moczu i bakterii w pęcherzu....

Dziewczyny mam problem może ktoś tak miał z was w nocy lub rano jak wstaje w dzień nie,jak idę siusiu później bardzo boli mnie pęcherz i w środku wszystko piecze jak bym miała zapalenie pęcherza

Ja często niestety choruje na zapalenie pęcherza, teraz mam w miarę spokój bo włączyłam do diety dość sporo żurawiny i probiotyk z dobrymi bakteriami provag lub lacibios femina kapsułki, bo ostatnio myślałam że mam zapalenie pęcherza a co się okazało grzybica pochwy daje podobne objawy u mnie leczyłam zapalenie pęcherza a tu nie o to chodziło...Różnica była tylko taka że sikalam duzo i często a przy pęcherzu sika się często i malutko...Też mnie piekło, czułam parcie na pęcherz ciągle, przy tym pobolewał mnie brzuch i przy wkładaniu do pochwy tabletek na palcu zostawały takie białe kuleczki(śluz biały grudkowaty). Zmylilo mnie to że nie swedzialo mnie nic i na bieliźnie też zero upławów....Nie wiem czy pomogłam ale może akurat ktoś będzie w podobnej sytuacji jak ja...

Ja często niestety choruje na zapalenie pęcherza, teraz mam w miarę spokój bo włączyłam do diety dość sporo żurawiny i probiotyk z dobrymi bakteriami provag lub lacibios femina kapsułki, bo ostatnio myślałam że mam zapalenie pęcherza a co się okazało grzybica pochwy daje podobne objawy u mnie leczyłam zapalenie pęcherza a tu nie o to chodziło...Różnica była tylko taka że sikalam duzo i często a przy pęcherzu sika się często i malutko...Też mnie piekło, czułam parcie na pęcherz ciągle, przy tym pobolewał mnie brzuch i przy wkładaniu do pochwy tabletek na palcu zostawały takie białe kuleczki(śluz biały grudkowaty). Zmylilo mnie to że nie swedzialo mnie nic i na bieliźnie też zero upławów....Nie wiem czy pomogłam ale może akurat ktoś będzie w podobnej sytuacji jak ja...
Będę w środę u doktor niech zobaczy co tam się dzieje bo przez ten progesteron nic nie zobaczę teraz

a mam pytanko miala ktoras z was krwawienie implantacyjne?bo ja czekam na nie jak na zbawienie i cos chyba nie bedzie go.... wiem ze nie u wszystkich wystepuje tylko ciekawa jestem czy ktoras z Was moze potwierdzic ta legende? :D

U mnie nie można nazwać tego plamieniem implantacja w 5dpt miałam taka brązową kropuniunie na wkładce a 6dpt miałam taką ledwo widoczną jakby różową niteczkę.

Hej dziewczyny! Jestem tu całkowicie nowa! Od jakiegoś czasu czytam forum.
Jestem tydzień po transferze 3 dniowych embrionkow, za tydzień beta, oby się udało! To mój pierwszy transfer ale bardzo liczę na ciąże jak my wszystkie, po 4 latach strania miejmy nadzieje że to będzie to!

reklama
Ja nie mialam.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry