reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie ma.sprawy. ja w pracy jestem od dzis, wiec jak ktoras ma chwile.to moze to zorganizować.

Jesli nie to ja pezygotuje jakas zakladke wieczorem.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super.
Ja też jestem w pracy ale jak wrócę mogę pomóc tylko, że będę w domu późno bo ok 22.
Jak zrobisz zakładkę to ja postaram się poddawać linki którymi się tutaj dzieliłysmy.
Miłego dnia babeczki.

reklama
Hej. Miałam właśnie drugie usg. Moje Skarby mają po 6 mm[emoji7][emoji7] Wszystko jest w porzadku. Tylko jajniki jeszcze trochę powiększone. A plamienie to może być oczyszczanie się po punkcji. Jutro może w końcu wyjdę [emoji38]
Super ale się cieszę :-) oska masz może zdjęcie pierwsze usg dzieciaków?

Oj kochana trudne dni przed nami, ja też mam takie mieszane uczucia, jeśc nie mogę, spać nie mogę, wszystko mi z rąk leci .Nie możesz jutro bety zrobić? Ja bym nie wytrzymała, bo dalszy stres mnie wykończy, ciekawe jaką betę miały dziewczyny 11 dpt jednej blastocysty? Czego oczekiwać?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bez bety muszę się obyć bo mieszkam w UK i tutaj jest ciężko ja zrobić. Szczególnie teraz przez święta więc pozostają mi sikacze.
O wartość bety się nie stresuj. Ważne żeby była! Ja tak myślę, że po tej twojej bladej kresce w 9dpt to tylko się wszystko potwierdzi.
Idziesz rano? Będziesz miała wyniki od razu?

dziewuszki powiem Wam,ze strasznie mi tutaj dobrze:) z Wami rzecz jasna:D
a mam pytanko miala ktoras z was krwawienie implantacyjne?bo ja czekam na nie jak na zbawienie i cos chyba nie bedzie go.... wiem ze nie u wszystkich wystepuje tylko ciekawa jestem czy ktoras z Was moze potwierdzic ta legende? :D

a ja myslalam,ze kolezance niedobrze bylo i dlatego 3 kawy wylala:D
:) Mialam ochotę ale jak się napiłam to mi ochota przechodziła.
Ale mnie się też wydaje ze to za wcześnie na objawy jakiekolwiek.
Wszystkie znaki mówią że jest dobrze ale najważniejszy znak to plusik albo druga krecha na teście.

:) Mialam ochotę ale jak się napiłam to mi ochota przechodziła.
Ale mnie się też wydaje ze to za wcześnie na objawy jakiekolwiek.
Wszystkie znaki mówią że jest dobrze ale najważniejszy znak to plusik albo druga krecha na teście.
kochana napewno bedzie dobrze:) a teraz ja ide kawki sobie zrobic bo od wczoraj mnie glowa boli i moze po kawce przejdzie???;)

reklama
Dziewczyny mam problem może ktoś tak miał z was w nocy lub rano jak wstaje w dzień nie,jak idę siusiu później bardzo boli mnie pęcherz i w środku wszystko piecze jak bym miała zapalenie pęcherza
Hej, mało się udzielam ale podczytuje co u nowych dziewczyn i cieszę się bardzo z każdego nowego dzidziusia :)
Roksii nic się nie martw, miałam dokładnie tak samo :) wodne uplawy,sikanie w nocy,bolacy pęcherz :) mi się na szczęście upiekło bez wymiotów :)
Powiem tak, przyzwyczajaj się żyć z tymi wszystkimi rewelacjami,bo czekają Cię przez najbliższe 8 miesięcy :)
A bolacy pęcherz przy sikaniu...poczekaj aż Ci dziecko porośnie i zrobi sobie z niego zabawkę ;) Ciąża to piękny czas ;)
Że swojej strony polecam Wam wszystkim żeby ściągnąć lub pobrać od lekarza prowadzącego kartę badań w ciąży (jeśli ma coś takiego). Przydaje się :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry