wlasnie kolezanka poruszyla temat ,ktory mnie nurtowal.Wy tez tak czesto po tych lekach chodzicie siusiu?pije w domu ok 1,5l wody niegazowanej a sikam jakbym pila z 10lTo tez czesty objaw ciazy. Nie wiem czy same leki moga dac taki efekt. Moze cos tam w brzuszku rosnie
reklama
bardzo dziekujetaka mam nadzieje@aniasiwa -pięknych widoków!!
gosia321
Fanka BB :)
Rok temu bodajrze Kate pisala ze wolniej rozwijajace sie zarodki najczesciej sa babamiDzieki wielkie. Tylko tak sie dziwie, ze lekarz powiedzial ze ona jest super, ze na 5 z plusem i nawet nie myslalam, ze mogla sie rozwijac wolniej lub cos. Musze sie podszkolic
Powodzenia dzisiaj :-) Aniasiwa pięknych widokow
bardzo dziekuje
Roksii89
Dziękuje Ci kochana za odpowiedź bo bardzo się bałam bo na Bang to nie jest chory pęcherz bo siedzę tylko w domu, a bałam się że są tam jakieś zarazki i może zaszkodzić moim fasolka :-* jeszcze raz dziękuję za odpowiedź jestem spokojniejszaHej, mało się udzielam ale podczytuje co u nowych dziewczyn i cieszę się bardzo z każdego nowego dzidziusia
Roksii nic się nie martw, miałam dokładnie tak samo wodne uplawy,sikanie w nocy,bolacy pęcherz mi się na szczęście upiekło bez wymiotów
Powiem tak, przyzwyczajaj się żyć z tymi wszystkimi rewelacjami,bo czekają Cię przez najbliższe 8 miesięcy
A bolacy pęcherz przy sikaniu...poczekaj aż Ci dziecko porośnie i zrobi sobie z niego zabawkę Ciąża to piękny czas
Że swojej strony polecam Wam wszystkim żeby ściągnąć lub pobrać od lekarza prowadzącego kartę badań w ciąży (jeśli ma coś takiego). Przydaje się
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
mozesz miec zapalenie pęchęrza.podobno w ciąży często sie to łapie.moje kolezanka miala ale dostala tabletki i ma spokoj.sprawdz to lepiejDziewczyny mam problem może ktoś tak miał z was w nocy lub rano jak wstaje w dzień nie,jak idę siusiu później bardzo boli mnie pęcherz i w środku wszystko piecze jak bym miała zapalenie pęcherza
tusiaczzek1988
Wszystkiego dobrego na dzisiaj! Ja obudziłam się trochę zdołowana, nie mam żadnych objawów, 10 dpt i nic konkretnego, jutro beta, chyba się wykończę jak będę czekać na wynik, tak bardzo się boję, nie robiłam dzisiaj testu bo pożera mnie stres...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana spokojnie ja też nie miałam żadnych objawów zero bólu, nic kompletnie mi nie dokuczalo i to był dla mnie znak że jest dobrze :-) 10dpt zaczęłam plamić na różowo i już wiedziałam że się udało bałam się piekielnie że rozkręci się z tego miesiączka ale wiedziałam że zarodek się zagniezdzil to był dla mnie krok milowy w moim leczeniu...Nie martw się na pewno jutro beta ładna wyjdzie...
cały czas latam do toalety! i tez mam takie wrażenie .,ze wypijam kubek a wylatują ze mnie ze 3 kubkiwlasnie kolezanka poruszyla temat ,ktory mnie nurtowal.Wy tez tak czesto po tych lekach chodzicie siusiu?pije w domu ok 1,5l wody niegazowanej a sikam jakbym pila z 10l
reklama
adunnnia90
@annnna_86, @Sol pijecie zwykle kawy czy zbożowe? Jak to jest z tymi kawami? Mozna pic po transferze czy nie?kochana napewno bedzie dobrze a teraz ja ide kawki sobie zrobic bo od wczoraj mnie glowa boli i moze po kawce przejdzie???
Mialam ochotę ale jak się napiłam to mi ochota przechodziła.
Ale mnie się też wydaje ze to za wcześnie na objawy jakiekolwiek.
Wszystkie znaki mówią że jest dobrze ale najważniejszy znak to plusik albo druga krecha na teście.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Podziel się: