reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurde moja mama chora, a ja się chyba zaraziłam od rana nie mogę przestać kichac i boję się o fasolki bo cały brzuch boli bo napinam mam nadzieję,że nke będę chora nie teraz jak się wkoncu udało

Dziewczyny, pośmiejecie się ze mnie:biggrin2: co ja dziś odwaliłam, tosz to szok! Mąż zawodzi mnie do szpitala -tam chodzę do Hematologa, idę na pobranie krwi -a tam pełno ludzi już czeka , więc pytam Pani w okienku ,czy kobiety w ciąży mają pierwszeństwo ,a ona ze tak jeśli ciąża jest widoczna ,a ja do niej a jak jest zagrożona (bo mam tego krwiaka i muszę lezec) a ona ze musiałabym mieć jakieś zaświadczenie o tym -to ja w ryk raczę jak dziecko ,ludziska na mnie patrzą a ja się uspokoić nie mogę,i ona jak zobaczyła co się ze mną dzieje poprosiła mnie od razu na pobranie krwi .Wstyd mi było później,że szok takie hormony -mąż się że mnie śmieje Ty moja bekso i dzięki temu nie czekaliśmy dobrej godziny:);)

Jakie leki bierzecie?
Ja biore luteine dopochwowo 3x dziennie po 2 tabletki,Prolutex 1 zastrzyk dziennie, Duphastan 3xdziennie po 1 tabletce, Progynova 2xdziennie po 1 tabletce i kwas foliowy 1xdziennie.

Dziewczyny, pośmiejecie się ze mnie:biggrin2: co ja dziś odwaliłam, tosz to szok! Mąż zawodzi mnie do szpitala -tam chodzę do Hematologa, idę na pobranie krwi -a tam pełno ludzi już czeka , więc pytam Pani w okienku ,czy kobiety w ciąży mają pierwszeństwo ,a ona ze tak jeśli ciąża jest widoczna ,a ja do niej a jak jest zagrożona (bo mam tego krwiaka i muszę lezec) a ona ze musiałabym mieć jakieś zaświadczenie o tym -to ja w ryk raczę jak dziecko ,ludziska na mnie patrzą a ja się uspokoić nie mogę,i ona jak zobaczyła co się ze mną dzieje poprosiła mnie od razu na pobranie krwi .Wstyd mi było później,że szok takie hormony -mąż się że mnie śmieje Ty moja bekso i dzięki temu nie czekaliśmy dobrej godziny:);)
Hehe znam to wczoraj w nocy płakałam bo mąż chrapał, a mnie brzuch bolał nie mogłam spać i płakałam, że to przez niego hehehe biedny poszedł nie wyspany do pracy

reklama
Hahaha, wyplakalas sobie kolejke. Ale rozumiemy.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry