reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, pośmiejecie się ze mnie:biggrin2: co ja dziś odwaliłam, tosz to szok! Mąż zawodzi mnie do szpitala -tam chodzę do Hematologa, idę na pobranie krwi -a tam pełno ludzi już czeka , więc pytam Pani w okienku ,czy kobiety w ciąży mają pierwszeństwo ,a ona ze tak jeśli ciąża jest widoczna ,a ja do niej a jak jest zagrożona (bo mam tego krwiaka i muszę lezec) a ona ze musiałabym mieć jakieś zaświadczenie o tym -to ja w ryk raczę jak dziecko ,ludziska na mnie patrzą a ja się uspokoić nie mogę,i ona jak zobaczyła co się ze mną dzieje poprosiła mnie od razu na pobranie krwi .Wstyd mi było później,że szok takie hormony -mąż się że mnie śmieje Ty moja bekso i dzięki temu nie czekaliśmy dobrej godziny:);)
Hehe...ja jestem w 36tc i mam tak maly brzuszek ze maz mi mowi ze zadnego pozytku ze mnie nie ma bo ludzie nie przepuszczaja mnie w kolejce...

O, a na co głównie narzekały te osoby co negatywnie oceniły Janeczko?
Ja póki co nie mam do niego zastrzeżeń, podpasowal mi.
W zestawieniu widze ze Parens jest na 4 miejscu wiec super.
Ceny bardzo dobre - procedura czyli punkcją zapłodnienie i transfer 4500zl. Do tego cena leków i wizyt. Żadnych badan nie robiłam u nich, wszystkie przyniosłam ze sobą. Tylko to badanie nasienia u nich, bo tydzień wczesniej robiliśmy gdzie indziej i nie zauważyłam ze w tym badaniu nie ma morfologii nasienia wiec chcieliśmy powtórzyć.

No ja tez nie mogę zajść. Wcześniejsza jedyna ciąża to tez ok 1,5 roku starań. Teraz kolejne 1,5 roku minęło po poronieniu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
z tego co słyszałam to na stosunek do pacjentek, taśmowe traktowanie... ale nie wiem na ile w tym prawdy bo nie korzystałam jeszcze z usług... na razie rozglądam się po klinikach krakowskich, szukam też opinii o innych miastach, choc nie powiem, zasugerowałam się teraz trochę tą listą wrzuconą kilka postów wcześniej. krakowskie kliniki są wysoko, daje mi to nadzieję.

dziś mówili w dzien dobry tvn o inviro... państwo zaścianek, odbierają kobietom ostatnią deskę ratunku, a w zamian chcą wprowadzac interaktywne dzienniki płodności... a co jak się nie da??! smutne jest to wszystko :(

Jakie leki bierzecie?
Ja biore luteine dopochwowo 3x dziennie po 2 tabletki,Prolutex 1 zastrzyk dziennie, Duphastan 3xdziennie po 1 tabletce, Progynova 2xdziennie po 1 tabletce i kwas foliowy 1xdziennie.

Encorton 1, Euthyrox 1/2, Estrofem 3, Glukophage 2, Duphaston 2, zastrzyk fraxiparyny, suplemeny dla ciezaarnych mama dha 2, luteine dopochwowo 3. No spe. Wit d3 2000j. Chyba tyle.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

z tego co słyszałam to na stosunek do pacjentek, taśmowe traktowanie... ale nie wiem na ile w tym prawdy bo nie korzystałam jeszcze z usług... na razie rozglądam się po klinikach krakowskich, szukam też opinii o innych miastach, choc nie powiem, zasugerowałam się teraz trochę tą listą wrzuconą kilka postów wcześniej. krakowskie kliniki są wysoko, daje mi to nadzieję.

dziś mówili w dzien dobry tvn o inviro... państwo zaścianek, odbierają kobietom ostatnią deskę ratunku, a w zamian chcą wprowadzac interaktywne dzienniki płodności... a co jak się nie da??! smutne jest to wszystko :(
[emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji36] [emoji36] [emoji36] [emoji33] [emoji33] [emoji33]
Slownie nic nie napisze...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry