Ilona 88
Fanka BB :)
No, cwana ze mnie beksa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No, cwana ze mnie beksa
Pokaż brzuszek lubię oglądać :-)Hehe...ja jestem w 36tc i mam tak maly brzuszek ze maz mi mowi ze zadnego pozytku ze mnie nie ma bo ludzie nie przepuszczaja mnie w kolejce...
Ja miałam 1 blastocyste 6 dniowa. I tak się zastanawiam czemu oni tak długo jak trzymali? Nie słyszałam żeby jakąś z Was miała 6 dniowa?
dobranoc kochana,przespij juz do betyIdę spać bo czuję, że mnie grypa łapie i szybciej minie czas do wyników bety
To weź przykład ze mnie i becz po prostu,każdy się zlituje, by tylko poszła już sobie he heHehe...ja jestem w 36tc i mam tak maly brzuszek ze maz mi mowi ze zadnego pozytku ze mnie nie ma bo ludzie nie przepuszczaja mnie w kolejce...
u kogo jesli mozna spytac? Ja u Sienkiewicza.Jestes przed czy juz po in vitro?
no to ja juz bede po testowaniu bo robie 18 trzymam kciuki zeby hormony zadzialaly i pecherzyki porosly piekneU Głąbowskiego , to moja druga klinika i drugi cykl jestem już po dwóch transferach a teraz jestem w trakcie stymulacji . Koło 19.04 powinnam mieć punkcję .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czekam jak na ścięcie psychicznie juz nie daje rady :/ pobrali krew i czekam ma wynik