M@gda
Moderatorka
Tulimy mocno. Wierzymy w ciebie i kropka.Czekam jak na ścięcie psychicznie juz nie daje rady :/ pobrali krew i czekam ma wynik
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tulimy mocno. Wierzymy w ciebie i kropka.Czekam jak na ścięcie psychicznie juz nie daje rady :/ pobrali krew i czekam ma wynik
ooooo prosze nawet nie wiedzialam,ze tak robia.wiec sie mylilam myslalam,ze trzymaja je dluzejWlasciwie to oni mroza je w 5dobie a pozniej rozmrazaja dzien przed transferem i wtedy podaja juz 6 dniowe.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Czekam jak na ścięcie psychicznie juz nie daje rady :/ pobrali krew i czekam ma wynik
Trzymam kciuki kochana będzie dobrze :*Czekam jak na ścięcie psychicznie juz nie daje rady :/ pobrali krew i czekam ma wynik
Hehe znam to wczoraj w nocy płakałam bo mąż chrapał, a mnie brzuch bolał nie mogłam spać i płakałam, że to przez niego hehehe biedny poszedł nie wyspany do pracyDziewczyny, pośmiejecie się ze mnie co ja dziś odwaliłam, tosz to szok! Mąż zawodzi mnie do szpitala -tam chodzę do Hematologa, idę na pobranie krwi -a tam pełno ludzi już czeka , więc pytam Pani w okienku ,czy kobiety w ciąży mają pierwszeństwo ,a ona ze tak jeśli ciąża jest widoczna ,a ja do niej a jak jest zagrożona (bo mam tego krwiaka i muszę lezec) a ona ze musiałabym mieć jakieś zaświadczenie o tym -to ja w ryk raczę jak dziecko ,ludziska na mnie patrzą a ja się uspokoić nie mogę,i ona jak zobaczyła co się ze mną dzieje poprosiła mnie od razu na pobranie krwi .Wstyd mi było później,że szok takie hormony -mąż się że mnie śmieje Ty moja bekso i dzięki temu nie czekaliśmy dobrej godziny
Hahaha, wyplakalas sobie kolejke. Ale rozumiemy.Dziewczyny, pośmiejecie się ze mnie co ja dziś odwaliłam, tosz to szok! Mąż zawodzi mnie do szpitala -tam chodzę do Hematologa, idę na pobranie krwi -a tam pełno ludzi już czeka , więc pytam Pani w okienku ,czy kobiety w ciąży mają pierwszeństwo ,a ona ze tak jeśli ciąża jest widoczna ,a ja do niej a jak jest zagrożona (bo mam tego krwiaka i muszę lezec) a ona ze musiałabym mieć jakieś zaświadczenie o tym -to ja w ryk raczę jak dziecko ,ludziska na mnie patrzą a ja się uspokoić nie mogę,i ona jak zobaczyła co się ze mną dzieje poprosiła mnie od razu na pobranie krwi .Wstyd mi było później,że szok takie hormony -mąż się że mnie śmieje Ty moja bekso i dzięki temu nie czekaliśmy dobrej godziny