reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja się dobrze czułam. Tylko trochę mnie teraz brzuch pobolewa jak na okres.
Jajniki tak z dwa dni czułam po transferze. Ale nie aż tak źle. Tylko po transferze bardzo się rozchorowalam ... Jakiś przeziębienie. Ja biorę prednison bo mam Hashimoto.
Clexane i progesteron.
Tak jak już pisałam . Dwa dni temu słaba druga kreska a dziś żadnej...
Hej. A transfer miałaś w tym samym cyklu ci stymulację?

[emoji127] 28.10.2017

progesteron moze zatrzymac krwawienie takze ja po nieudanych transferach dopiero po odstawieniu lekow dostawalam@ale Ty sie nie martw za wczasu.moze wszystko jest ok.mysl pozytywnie:tak:
Dziękuję. Bardzo się staram. Ale same wiecie jak to jest jak na teście widzicie tylko jedna kreskę. ...No ale pozytywne myślenie

A powiedzcie mi w jakich klinikach przechodzicie ivf ?
Zastanawiam się nad INVECTA w Gdańsku...
Z tym że nam to obojętne bo i tam mieszkamy w Irlandii , więc musimy przylecieć...

Ja polecam Invictę w Gdańsku. Udało się za pierwszym razem , co prawda było to moje drugie pełne podejście ale pierwsze w innej klinice. Szczerze polecam. Mają super labolatoria, bardzo dobrych embriologow., poczytaj trochę o nich.Atmosfera nie jest rodzinna bo jest to jednak trochę fabryka ale przecież nie o to chodzi -bynajmniej mi -żeby lekarz był milutki., dla mnie wystarczy że jest konkretny. Powodzenia w wyborze:)

reklama
Do góry