moze wyjsc troszke wiecej bo trzeba dodac loty i hotel w razie jak nie masz rodziny albo znajomych ,ktorzy mogliby Cie przenocowac.my robilismy w marcu to poza sezonem to i ceny nizsze.zamiast hotelu wynajmowalam mieszkanie.duzo tansze.Dodam, że podchodziliśmy od 0, musieliśmy z mężem oboje diagnostykę zrobić. Zakładam, że tobie udałoby się w 15k zamknąć, bo większość z tego już masz.
reklama
M@gda
Moderatorka
Zgardzam się. Poczekaj do bety. Do tej pory zakladaj, że wszytsko się udało - nerwami nie pomożesz.progesteron moze zatrzymac krwawienie takze ja po nieudanych transferach dopiero po odstawieniu lekow dostawalam@ale Ty sie nie martw za wczasu.moze wszystko jest ok.mysl pozytywnie
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Ja mam podpaski bo ta woda cały czas leci i wszystko mokre.
Ja nosiłam wkładki ale musialam założyć podpaskę...No cóż mam nadzieję że te betki wyjdą u mnie na dobrym poziomie i okres już nie przyjdzie.
identycznie.mam wrazenie nieraz ,ze moczu nie trzymamJa mam podpaski bo ta woda cały czas leci i wszystko mokre.
Ilonka dziekuje!!!Elvka37- trzymam kciuki za dziś
nie ogarniam go.działam jak w zwykłym excelu?? robię tak i dupaDziewczyny wpiszcie się w kalendarz - Link do: Kalendarz
Czyli jak wlaczyłam drugi lek ( orgalutran ) to mozez wiekszyc sie ilosc pecherzykow? myslalam ze kolejny lek sie daje aby pecheryki dojrzaly i nie pekly.Ale ja po Elonvie miałam chhva łącznie 10 dopiero później po puregonie zaczęło się wszystko mnożyć
M@gda
Moderatorka
nie ogarniam go.działam jak w zwykłym excelu?? robię tak i dupa
Prawie się dopisałaś, brakuje tylko jaka to wizyta:
2017-04-10 anett96
reklama
poprawionePrawie się dopisałaś, brakuje tylko jaka to wizyta:
2017-04-10 anett96
Podziel się: