1985Iwonka
Zaciekawiona BB
A okres powinnam dostać w piątek... Czy może to przez progesteron nie mam?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie też wyszło ponad 20, bliżej 25-30 ze wszystkim (wizyty, leki, procedura, badania). Ale ty większość badań już pewnie masz.
Mam. Nic więcej mi nie robili.Mnie też wyszło ponad 20, bliżej 25-30 ze wszystkim (wizyty, leki, procedura, badania). Ale ty większość badań już pewnie masz.
Ja też jutro ma być ten dzieńNo to skoro tak to OK szczerze boję się strasznie tego dnia okresu że jednak przyjdzie...
Dziewczyny ja już po pierwszym usg kontrolnym po Elonvie. Szału nie ma, są 4 pecherzyki, i 5 malutki.Dziś wzięłam pierwszy zastrzyk z orgalutranu. W pon. kolejne usg i punkcja prawdopodobnie w wielki piątek lub we wtorek po świętach. Któraś na podobnym etapie z podobnymi terminami?
Ja mam podpaski bo ta woda cały czas leci i wszystko mokre.mam dokladnie tak samo.plecy to katorga a to uczucie mokra to mam caly czas .
Ale ja po Elonvie miałam chhva łącznie 10 dopiero później po puregonie zaczęło się wszystko mnożyćDziewczyny ja już po pierwszym usg kontrolnym po Elonvie. Szału nie ma, są 4 pecherzyki, i 5 malutki.Dziś wzięłam pierwszy zastrzyk z orgalutranu. W pon. kolejne usg i punkcja prawdopodobnie w wielki piątek lub we wtorek po świętach. Któraś na podobnym etapie z podobnymi terminami?
progesteron moze zatrzymac krwawienie takze ja po nieudanych transferach dopiero po odstawieniu lekow dostawalam@ale Ty sie nie martw za wczasu.moze wszystko jest ok.mysl pozytywnieA okres powinnam dostać w piątek... Czy może to przez progesteron nie mam?