Aniasiwa dziekuje!!!!elvka milego podgladania...wszystkim zycze dobrej niedzieli!
reklama
M@gda
Moderatorka
poprawione
No i się udało!!!
2017-04-10 anett96 kolejne usg przed IVF
Energiczna- plamienie mialam juz tego dnia kiedy odstawilam lutinus a taka wlasciwa nastepnego dnia od ranaPo ilu dniach Ci przyszła @?
Ja w Fertimedica w WarszawieA powiedzcie mi w jakich klinikach przechodzicie ivf ?
Zastanawiam się nad INVECTA w Gdańsku...
Z tym że nam to obojętne bo i tam mieszkamy w Irlandii , więc musimy przylecieć...
anetka303
Fanka BB :)
Hej. A transfer miałaś w tym samym cyklu ci stymulację?Ja się dobrze czułam. Tylko trochę mnie teraz brzuch pobolewa jak na okres.
Jajniki tak z dwa dni czułam po transferze. Ale nie aż tak źle. Tylko po transferze bardzo się rozchorowalam ... Jakiś przeziębienie. Ja biorę prednison bo mam Hashimoto.
Clexane i progesteron.
Tak jak już pisałam . Dwa dni temu słaba druga kreska a dziś żadnej...
[emoji127] 28.10.2017
1985Iwonka
Zaciekawiona BB
Tak . Nic nie zamrozili bo nie zostało... Z 11 zaplodnilo się 10 . 2 dotrzymaly do dnia 5 i te miały transfer.Hej. A transfer miałaś w tym samym cyklu ci stymulację?
[emoji127] 28.10.2017
1985Iwonka
Zaciekawiona BB
Dziękuję. Bardzo się staram. Ale same wiecie jak to jest jak na teście widzicie tylko jedna kreskę. ...No ale pozytywne myślenieprogesteron moze zatrzymac krwawienie takze ja po nieudanych transferach dopiero po odstawieniu lekow dostawalam@ale Ty sie nie martw za wczasu.moze wszystko jest ok.mysl pozytywnie
oczywiscie,ze rozumiem.nie jest łatwo ale jakos trzeba to przejsc.jedna kreska na tak wczesnym etapie niczego nie przesądza.kiedy masz zrobic bete?Dziękuję. Bardzo się staram. Ale same wiecie jak to jest jak na teście widzicie tylko jedna kreskę. ...No ale pozytywne myślenie
A powiedzcie mi w jakich klinikach przechodzicie ivf ?
Zastanawiam się nad INVECTA w Gdańsku...
Z tym że nam to obojętne bo i tam mieszkamy w Irlandii , więc musimy przylecieć...
Ja polecam Invictę w Gdańsku. Udało się za pierwszym razem , co prawda było to moje drugie pełne podejście ale pierwsze w innej klinice. Szczerze polecam. Mają super labolatoria, bardzo dobrych embriologow., poczytaj trochę o nich.Atmosfera nie jest rodzinna bo jest to jednak trochę fabryka ale przecież nie o to chodzi -bynajmniej mi -żeby lekarz był milutki., dla mnie wystarczy że jest konkretny. Powodzenia w wyborze
reklama
1985Iwonka
Zaciekawiona BB
Jutro jadę. Ale to już dzień 14 po transferze.oczywiscie,ze rozumiem.nie jest łatwo ale jakos trzeba to przejsc.jedna kreska na tak wczesnym etapie niczego nie przesądza.kiedy masz zrobic bete?
Podziel się: