reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam takie pytanie, dziś od rana mimo że zjadłam nospe czuję brzuch i plecy na dole takie podobnie do miesiączki wiecie o co chodzi i tam na dole też ciągle czuję się tak mokro, miałyście lub macie tak samo? Dziś 12dpt...Według planu w czwartek miałaby przyjsc @...
I drugie mam pytanie jak wiecie jutro robię betę to będzie 13dpt robiła któraś z Was właśnie w 13dpt i jaki powinien być wynik?
Nie przejmuj się ja.mam tak cały czas ;-) dzieci robią sobie miejsce na kolejne 8 miesięcy

reklama
tez moge tu.no kolo 30 tys ale to ze wszystkim , z lekami .z lotami,hotelami (ostatnio az 2 tyg w Gdyni ,bo mi sie okres opoznil) ja mialam drozsza procedure bo ja z adpopcja komorek .Tobie wyjdzie mniej
To u nas wyszło z lotami i hotelem w Pradze ok 13tys. Tylko ja miałam małe dawki leków i bez adopcji komórek.

Hej dziewczyny.
27go marca miałam transfer 5 dniowej blastocysty i moruli. Testować powinnam w poniedziałek... Ale nie wytrzymałam i zrobiłam test w piatek. Wyszla bardzo jasna druga kreska. Dzisiaj test powtorzylam i niestety ujemny. Jutro pojadę na betę . Ale bardzo się boję, że się nie udało... Czy jest jeszcze nadzieja?
Ivf było w Pradze ... Ale mam głupie przeczucie - od samego początku- że popełnili błąd... wychodowalam 11 z czego 10 się zaplodnilo.. ale zostały do dnia 5tego tylko dwa ! I te dwa był transfer. Podobno szanse były dość wysokie bo 50 %. Transfer był jakiś dziwny... Najpierw nie widziała tej igły czy już jest w środku i tak szukała i szukała no i niby się udało... Ale leżałam z dobre 5-7 minut. I że mam tylozgieta macicę to stwierdziła że czasem jest trudniej...
Hmmm... Dziwne chyba co ???
Jeśli sie nie udało to juz tam nie wrócę chyba... Lepiej w Polsce co ??? Czy wrócić tam ?
Ja też mam macicę w tylozgieciu i z trudem umocowali mi cewnik w macicy i też miałam wątpliwości czy wszystko zostało właściwe przeprowadzone, do tej pory mam, lekarz powie że wszystko ok, bo c ma powiedzieć że mu nie poszło? Póki co wierzę że stres podczas transferu zostanie mi wynagrodzony, ja dopiero 6 dpt także beta dopiero w piątek, a jakie leku bierzesz po transferze, dobrze się czułaś?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam macicę w tylozgieciu i z trudem umocowali mi cewnik w macicy i też miałam wątpliwości czy wszystko zostało właściwe przeprowadzone, do tej pory mam, lekarz powie że wszystko ok, bo c ma powiedzieć że mu nie poszło? Póki co wierzę że stres podczas transferu zostanie mi wynagrodzony, ja dopiero 6 dpt także beta dopiero w piątek, a jakie leku bierzesz po transferze, dobrze się czułaś?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się dobrze czułam. Tylko trochę mnie teraz brzuch pobolewa jak na okres.
Jajniki tak z dwa dni czułam po transferze. Ale nie aż tak źle. Tylko po transferze bardzo się rozchorowalam ... Jakiś przeziębienie. Ja biorę prednison bo mam Hashimoto.
Clexane i progesteron.
Tak jak już pisałam . Dwa dni temu słaba druga kreska a dziś żadnej...

tez moge tu.no kolo 30 tys ale to ze wszystkim , z lekami .z lotami,hotelami (ostatnio az 2 tyg w Gdyni ,bo mi sie okres opoznil) ja mialam drozsza procedure bo ja z adpopcja komorek .Tobie wyjdzie mniej

Mnie też wyszło ponad 20, bliżej 25-30 ze wszystkim (wizyty, leki, procedura, badania). Ale ty większość badań już pewnie masz.

reklama
Dziewczyny mam takie pytanie, dziś od rana mimo że zjadłam nospe czuję brzuch i plecy na dole takie podobnie do miesiączki wiecie o co chodzi i tam na dole też ciągle czuję się tak mokro, miałyście lub macie tak samo? Dziś 12dpt...Według planu w czwartek miałaby przyjsc @...
I drugie mam pytanie jak wiecie jutro robię betę to będzie 13dpt robiła któraś z Was właśnie w 13dpt i jaki powinien być wynik?
mam dokladnie tak samo.plecy to katorga a to uczucie mokra to mam caly czas .

Do góry