reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja jestem po pierwszym transferze, póki co bety mam pozytywne i poprawanie rosnące.

Ale robiłam je na własną rękę, wcześniej niż lekarz mi kazał. Tą bete, na którą będzie lekarz patrzył, będę miała we wtorek, a w środę będę miała wizytę, na której lekarz potwierdzi, albo nie. Idealnie powinnam wtedy zobaczyć pęcherzyki.
Ejjj to Super... A w którym dniu był transfer ?

reklama
Witam i ja spowrotem :-)
Trochę mnie tu nie było a tu takie zmiany. I żeby nadrobić zaległości w czytaniu poświeciłam kilka dni :-) Gratuluje wysokich bet :-) Widzę że prawie każdej z którą wczesniej zaczynałam się udało, gratulacje :-)
Ja po pierwszym fiasku dalej walczę. W piątek miałam punkcję niestety tym razem kiepsko wyszła bo było 13 pecherzyków a pobrali 6komorek(2 niedojrzale, 2dojrzale,2przedojrzale) wczoraj dzwonilam i 2sie zaplodnily a kolejne 2 te ktore byly jeszcze niedojrzale w piatek probowali zaplodnic - nie wiem jeszcze z jakim skutkiem. W poniedzialek mam dzwonic i sie dowiadywac czy i jak sie dzielą i czy bedzie transfer. Na chwilę obecną marnie to widzę i znowu pewnie nie bede miec ani jednego transferu. 2 procedury - 0 transferow - jedna wielka masakra :sad:

D
Super, że wróciłaś, ja trzymam kciuki może chociaż jeden zarodek będzie :-*

Dzieki Ilona88- mnie tez boli tam w srodku jak tampon probuje zalozyc. Jak juz zaloze jest ok ale przy wyjmowaniu znowu boli wiec tylko podpaske uzywam treaz. A powiedz mi prosze dlugo trwala ta @? teraz na szczescie jest weeekend wiec jakos daje rade w domu ale jutro do pracy i nie wiem jak to bedzie :(
Ogólnie te mocne krwawienie trwało ok.4 dni a następne 3 jak normalny okres ,ale byłam bardzo osłabiona przez to ,no i na dodatek obchodziliśmy 2 latka naszego synka,było ciężko.

reklama
Dziewczyny mam takie pytanie, dziś od rana mimo że zjadłam nospe czuję brzuch i plecy na dole takie podobnie do miesiączki wiecie o co chodzi i tam na dole też ciągle czuję się tak mokro, miałyście lub macie tak samo? Dziś 12dpt...Według planu w czwartek miałaby przyjsc @...
I drugie mam pytanie jak wiecie jutro robię betę to będzie 13dpt robiła któraś z Was właśnie w 13dpt i jaki powinien być wynik?

Do góry