Roksii89
Fanka BB :)
@Koniczyna82 jak miło Cię widzieć :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pojadę... Mąż wciąż wierzy... Tym bardziej że widział ta cienka różowa druga kreseczke...Kochana idź na betę jutro ja też miałam będziesz pewna na 100%
Ja też miałam transfer 27 i w 8dpt już robiłam betę więc jutro już beta będzie pewna u Ciebie na 100 %
Ja maiłam transfer 28 i już w środe pierwszą bete robiłam, która wyszła pozytywna (70), pomimo że bardzo słabo była widoczna na sikańcy. I tak jak ty miałam 2 pięciodniowe zarodki podane.Kochana idź na betę jutro ja też miałam będziesz pewna na 100%
Ja też miałam transfer 27 i w 8dpt już robiłam betę więc jutro już beta będzie pewna u Ciebie na 100 %
Oki to lecę jutro a Tobie gratulujeJa maiłam transfer 28 i już w środe pierwszą bete robiłam, która wyszła pozytywna (70), pomimo że bardzo słabo była widoczna na sikańcy. I tak jak ty miałam 2 pięciodniowe zarodki podane.
Witam i ja spowrotem :-)
Trochę mnie tu nie było a tu takie zmiany. I żeby nadrobić zaległości w czytaniu poświeciłam kilka dni :-) Gratuluje wysokich bet :-) Widzę że prawie każdej z którą wczesniej zaczynałam się udało, gratulacje :-)
Ja po pierwszym fiasku dalej walczę. W piątek miałam punkcję niestety tym razem kiepsko wyszła bo było 13 pecherzyków a pobrali 6komorek(2 niedojrzale, 2dojrzale,2przedojrzale) wczoraj dzwonilam i 2sie zaplodnily a kolejne 2 te ktore byly jeszcze niedojrzale w piatek probowali zaplodnic - nie wiem jeszcze z jakim skutkiem. W poniedzialek mam dzwonic i sie dowiadywac czy i jak sie dzielą i czy bedzie transfer. Na chwilę obecną marnie to widzę i znowu pewnie nie bede miec ani jednego transferu. 2 procedury - 0 transferow - jedna wielka masakra
Nie mi już 7dpt test pokazał cień z cienia i 8dpt już byłam zrobić betę ale przed betą zrobiłam drugi test i już była ładna kreska. Może ten drugi test był u Ciebie mniej czuły i dlatego takNo pojadę... Mąż wciąż wierzy... Tym bardziej że widział ta cienka różowa druga kreseczke...
A też tak miałaś że test dziwnie wychodzil?? Raz ok raz nie ?
Ja miałam jeden i od początku mam przeczucie że to chłopczyk. A jest mi bez roznicyznalazlam.wyszedl chlopiec .a mam dwa zarodeczki.moglaby byc parka ale kazda konfiguracja bedzie super
dziekuje !!!!!juz sie nie moge doczekac,ale troszke sie boje....@Elvka37 powodzenia dziś, pięknych widoków
Ten sam... Dokładnie taki sam... Ale mnie brzuszek bardzo boli...Nie mi już 7dpt test pokazał cień z cienia i 8dpt już byłam zrobić betę ale przed betą zrobiłam drugi test i już była ładna kreska. Może ten drugi test był u Ciebie mniej czuły i dlatego tak