Czyli od drugiego dnia cyklu leki, następnie USG i decyzja kiedy transfer.Teoretycznie 15 u mnie był problem z miesiączka bo była znikala itp hehe miałam przeboje przed transferem dopiero po usg doktor stwierdziła, że za 3 dni transfer
reklama
G
gość 5
Gość
Kurczę, dziewczyny dzisiaj trzeci zastrzyk z gonapeptylu a mnie od dwóch dni boli gardło a dzisiaj czuję się taka rozbita i zimno mi :/. Znajoma w pracy jest chora no i brakuje mi teraz tylko choroby . Na razie piję herbatę z imbirem i miodem ale nie wiem...
no to ja tak mialam jeden dzien ale przeszlo na szczescie.czulam sie tak jakbym sie za duzo mocnej kawy napiła.Dokładnie cała chodzę! jutro napiszę do doktor
tak mialam po nieudanym.2 dni po odstawieniu przyszla@ i dała mi popalic.druga juz powinna byc normalnaGratuluje Wszystkim Laskom dzisiejszych dobrych wiadomości, udanych transferkow i wysokich bet :*
Dziewczyny, pytanie do tych którym jak mi się nie udało zatrzymać kropka czy Was tez po tym jak rozkrecila się @ tak bardzo bolał brzuch, jajniki i ogólnie cały "dół"?
U mnie od wczoraj jest masakra i bez No spy nie jestem w stanie w ogóle funkcjonować tez tak miałyście?
Dzięki bardzo za odzew- już się zaczęłam martwić ze coś jest ze mną nie w porządku ale widocznie tak musi być...tak mialam po nieudanym.2 dni po odstawieniu przyszla@ i dała mi popalic.druga juz powinna byc normalna
Roksii89
Fanka BB :)
Ja tak miałam nie wiem,czy zawsze tak jest :-)Czyli od drugiego dnia cyklu leki, następnie USG i decyzja kiedy transfer.
Roksii89
Dużo zdrówka kochana :-*Kurczę, dziewczyny dzisiaj trzeci zastrzyk z gonapeptylu a mnie od dwóch dni boli gardło a dzisiaj czuję się taka rozbita i zimno mi :/. Znajoma w pracy jest chora no i brakuje mi teraz tylko choroby . Na razie piję herbatę z imbirem i miodem ale nie wiem...
Roksii89
Jeszcze tak mnie w brzuchu ściska mam nadzieję, że to nie zaszkodzi moim kropkąno to ja tak mialam jeden dzien ale przeszlo na szczescie.czulam sie tak jakbym sie za duzo mocnej kawy napiła.
M@gda
Moderatorka
Ja tak miałam nie wiem,czy zawsze tak jest :-)
I ja tak miałam.
reklama
annemarie
Roksi, te objawy które opisujesz możesz zawdzięcza estradiolowi, który chyba bierzesz??? niepokój, przyspieszone bicie serca, zimne poty, napady gorąca, uczucie jakbyś miała zaraz zemdlec, to wszystko efekty uboczne. Bierzesz go czy coś pokrecilam?
Podziel się: