reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurczę, dziewczyny dzisiaj trzeci zastrzyk z gonapeptylu a mnie od dwóch dni boli gardło a dzisiaj czuję się taka rozbita i zimno mi :/. Znajoma w pracy jest chora no i brakuje mi teraz tylko choroby :(. Na razie piję herbatę z imbirem i miodem ale nie wiem...

Gratuluje Wszystkim Laskom dzisiejszych dobrych wiadomości, udanych transferkow i wysokich bet :*
Dziewczyny, pytanie do tych którym jak mi się nie udało zatrzymać kropka :( czy Was tez po tym jak rozkrecila się @ tak bardzo bolał brzuch, jajniki i ogólnie cały "dół"?
U mnie od wczoraj jest masakra i bez No spy nie jestem w stanie w ogóle funkcjonować :( tez tak miałyście?
tak mialam po nieudanym.2 dni po odstawieniu przyszla@ i dała mi popalic.druga juz powinna byc normalna

reklama
Roksi, te objawy które opisujesz możesz zawdzięcza estradiolowi, który chyba bierzesz??? niepokój, przyspieszone bicie serca, zimne poty, napady gorąca, uczucie jakbyś miała zaraz zemdlec, to wszystko efekty uboczne. Bierzesz go czy coś pokrecilam?

Do góry