reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mnie uroslo duzo. Lekarz powiedziel ze doliczyl po 16+ po obu stronach. Wiec prawie 35+. Pobrali 20 najlepszych z czego 17 w pelni dojrzalych.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ale szalenstow ja mialam tylko 4 komorki z czego 3 pobrali 2 sie zaplodnily i zadna nie nadawla sie do transferu:( Szpikowali mnie bardzo mocnymi lekami samego menopuru bralam 300 jednostek dziennie...

ale szalenstow ja mialam tylko 4 komorki z czego 3 pobrali 2 sie zaplodnily i zadna nie nadawla sie do transferu:( Szpikowali mnie bardzo mocnymi lekami samego menopuru bralam 300 jednostek dziennie...

Przestymulowali mnie... Nie spodziewali się, że tak zareaguję na leki. jajniki po punkcji miałam po 12cm, brzuch mi wywaliło.

Bardzo mi przykro... Będziesz podchodziła jeszcze raz z własnymi? Jakbym mogła podzieliłabym się z toba.

reklama
Do góry