reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pisałaś, że 2 dziewczynki przytulasz, a żeby to wiedzieć to chyba musisz badanie genetyczne zrobić.
Magda możesz mnie proszę wpisać do kalendarza, w karcie mam wpisane 6 maj planowany transfer, to jeszcze może ze dwa dni się przesunie, ale tak smutno mi kiedy czytam kaledarz a tam nie ma mojego imienia....:(

Magda możesz mnie proszę wpisać do kalendarza, w karcie mam wpisane 6 maj planowany transfer, to jeszcze może ze dwa dni się przesunie, ale tak smutno mi kiedy czytam kaledarz a tam nie ma mojego imienia....:(
Wpiszę, popróbuj też podziałać sama w kalendarzu.

Dopisze ci też dużo kciuków, zebyś wiedziała, że każda z nas Cię wspiera!!

Ja tez chcę od razu podejść. Tylko czy pani dr wyraz zgodę.
Ja się bardziej obawiam czy będzie owulacja- generalnie jak rozmawiałam z lekarzem to jeśli się zdecydujemy od razu podejść to mam się umówić na monitoring cyklu około 14dc Dziewczyny, a tak się zastanawiam czy by nie zrobić badań genetycznych albo nie wiem jeszcze jakich żeby sprawdzić czemu się nie udało mimo ze zarodek był rewelacyjnej jakości i moje wyniki badań tez bardzo dobre. Może jednak jest jakiś inny powód ze mój organizm go odrzucił :( boje się ponownej porażki przy kolejnym razie :(
Robiliście takie badania?

Tak, mi gin wpisał na relanium recepte

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Przestymulowali mnie... Nie spodziewali się, że tak zareaguję na leki. jajniki po punkcji miałam po 12cm, brzuch mi wywaliło.

Bardzo mi przykro... Będziesz podchodziła jeszcze raz z własnymi? Jakbym mogła podzieliłabym się z toba.
M@gda a jakie masz AMH pewnie wysokie tak jak u mnie dlatego wyszło tyle pęcherzyków

reklama
Magda Możesz skasować moja betę jutro bo nie umiem, a robiłam dzisiaj :-) dziękuję :-*

OSKA mamy w ten sam dzień usg :-)
A na która masz? Ja na 14. Oby było już widać serduszka...

0d1ycsqv6el2ukba.png

Do góry