Ja będę tak startować niebawem po nieudanym pierwszym transferzeDziewczyny czy któraś z Was startowala od razu z cyklu na cykl do crio?
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja będę tak startować niebawem po nieudanym pierwszym transferzeDziewczyny czy któraś z Was startowala od razu z cyklu na cykl do crio?
To spróbuje może mi wydadzaNie wiem jak jest i Ciebie w mieście ale mi np. skończył się duphaston byłam w aptece poprosiłam i dostałam bez recepty
Super!! Będziemy trzymać kciuki.Ja będę tak startować niebawem bo nieudanym pierwszym transferze
Super trzymam kciuki :-*Ja będę tak startować niebawem bo nieudanym pierwszym transferze
Magda możesz mnie proszę wpisać do kalendarza, w karcie mam wpisane 6 maj planowany transfer, to jeszcze może ze dwa dni się przesunie, ale tak smutno mi kiedy czytam kaledarz a tam nie ma mojego imienia....Pisałaś, że 2 dziewczynki przytulasz, a żeby to wiedzieć to chyba musisz badanie genetyczne zrobić.
Wpiszę, popróbuj też podziałać sama w kalendarzu.Magda możesz mnie proszę wpisać do kalendarza, w karcie mam wpisane 6 maj planowany transfer, to jeszcze może ze dwa dni się przesunie, ale tak smutno mi kiedy czytam kaledarz a tam nie ma mojego imienia....
Ja się bardziej obawiam czy będzie owulacja- generalnie jak rozmawiałam z lekarzem to jeśli się zdecydujemy od razu podejść to mam się umówić na monitoring cyklu około 14dc Dziewczyny, a tak się zastanawiam czy by nie zrobić badań genetycznych albo nie wiem jeszcze jakich żeby sprawdzić czemu się nie udało mimo ze zarodek był rewelacyjnej jakości i moje wyniki badań tez bardzo dobre. Może jednak jest jakiś inny powód ze mój organizm go odrzucił boje się ponownej porażki przy kolejnym razieJa tez chcę od razu podejść. Tylko czy pani dr wyraz zgodę.
Dziękuję kochana jesteśWpiszę, popróbuj też podziałać sama w kalendarzu.
Dopisze ci też dużo kciuków, zebyś wiedziała, że każda z nas Cię wspiera!!
M@gda a jakie masz AMH pewnie wysokie tak jak u mnie dlatego wyszło tyle pęcherzykówPrzestymulowali mnie... Nie spodziewali się, że tak zareaguję na leki. jajniki po punkcji miałam po 12cm, brzuch mi wywaliło.
Bardzo mi przykro... Będziesz podchodziła jeszcze raz z własnymi? Jakbym mogła podzieliłabym się z toba.
A na która masz? Ja na 14. Oby było już widać serduszka...Magda Możesz skasować moja betę jutro bo nie umiem, a robiłam dzisiaj :-) dziękuję :-*
OSKA mamy w ten sam dzień usg :-)