Roksii89
Fanka BB :)
Będziemy będziemy mocno trzymać :-*Kochana gratulacje. Tyle sie biedna naczekalas, ale patrz jak sie oplacalo . Suuuper
A u mnie dziewczyny w sobote punkcja. Trzymajcie kciuki!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będziemy będziemy mocno trzymać :-*Kochana gratulacje. Tyle sie biedna naczekalas, ale patrz jak sie oplacalo . Suuuper
Dopisałam Cię do kalendarza, żeby nam nie umknęło.Kochana gratulacje. Tyle sie biedna naczekalas, ale patrz jak sie oplacalo . Suuuper
Gratulacje dwie kruszynkiSuperasnie!!!!!
Magda Możesz skasować moja betę jutro bo nie umiem, a robiłam dzisiaj :-) dziękuję :-*Dopisałam Cię do kalendarza, żeby nam nie umknęło.
Następne wizyty mozesz uzupełnić pod linkiem:
Link do: Kalendarz
Faktycznie opłacało się wszystkie miałyście rację :-) :-*Kochana gratulacje. Tyle sie biedna naczekalas, ale patrz jak sie oplacalo . Suuuper
ale szalenstow ja mialam tylko 4 komorki z czego 3 pobrali 2 sie zaplodnily i zadna nie nadawla sie do transferu Szpikowali mnie bardzo mocnymi lekami samego menopuru bralam 300 jednostek dziennie...Mnie uroslo duzo. Lekarz powiedziel ze doliczyl po 16+ po obu stronach. Wiec prawie 35+. Pobrali 20 najlepszych z czego 17 w pelni dojrzalych.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ale szalenstow ja mialam tylko 4 komorki z czego 3 pobrali 2 sie zaplodnily i zadna nie nadawla sie do transferu Szpikowali mnie bardzo mocnymi lekami samego menopuru bralam 300 jednostek dziennie...
Nie wiem jak jest i Ciebie w mieście ale mi np. skończył się duphaston byłam w aptece poprosiłam i dostałam bez receptyDziewczyny a może któraś z Was ma na odsprzedanie prolutex?
DoneMagda Możesz skasować moja betę jutro bo nie umiem, a robiłam dzisiaj :-) dziękuję :-*
OSKA mamy w ten sam dzień usg :-)