M@gda
Moderatorka
O ile się orientuję to wcale nie takie wysokie, mam ciut poniżej 5, mam 30 lat.M@gda a jakie masz AMH pewnie wysokie tak jak u mnie dlatego wyszło tyle pęcherzyków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O ile się orientuję to wcale nie takie wysokie, mam ciut poniżej 5, mam 30 lat.M@gda a jakie masz AMH pewnie wysokie tak jak u mnie dlatego wyszło tyle pęcherzyków
Też mam nadzieję, że zobaczę serduszka to będzie 24dpt ja mam na 10;40A na która masz? Ja na 14. Oby było już widać serduszka...
powyżej 3 są wysokie rezerwy dlatego było tyle pęcherzykówO ile się orientuję to wcale nie takie wysokie, mam ciut poniżej 5, mam 30 lat.
U mnie to samo- wszystko wzorowo i h**Kochana u mnie blastocysta super, wszystko pieknie przygotowana, leków duzo, zabezpieczenie super i co... klapa wielka
Słońce każda z nas jest inna i inaczej też przechodzimy ciążę. Wszystko to o czy piszesz może świadczyć i o powodzeniu i o niepowodzeniu. Tylko test i beta da Ci jasna odpowiedź. Trzymam kciuki[emoji8] Powiem Ci tylko, ze ja też nie miałam i nadal nie mam żadnych szczególnych objawów, a efekty widzisz w moim suwaczku[emoji1]Dziewczyny powiedzcie mi bo sama nie wiem co myśleć...
Dziś już 9dpt ja nadal nie mam żadnych, objawów, wczoraj myślałam że mam zaparcie nie mogłam się wyprurznić a za godzinę dostałam biegunkę, coś gdzieś może czasem mnie w którymś jajniku zaboli, trochę jakby też dziś czuję takie lekkie rozpieranie w brzuchu ale nie jest nadęty, może też od czasu do czasu jakieś uczucie w pachwinach ale nie mogę nazwać to objawami bo myślę że to w normalnym cyklu też czasem tak jest...Czasem dość mocno zakłuje mnie w wargach, piersi mnie trochę bolą ale myślę że to od estrofemu...
Czy któraś z Was miała tak żeby nie mieć objawów. Ja podczas ostatniego nieudanego transferu od razu miałam bóle miesiączkowe, bóle jajników,bóle głowy a teraz to ja już sama nie wiem...
Kochana ja nie chcę Cię namawiać ale ja bym na twoim miejscu zrobiła sikacza zobaczysz 2 kreskę i będziesz już spokojna.Dziewczyny powiedzcie mi bo sama nie wiem co myśleć...
Dziś już 9dpt ja nadal nie mam żadnych, objawów, wczoraj myślałam że mam zaparcie nie mogłam się wyprurznić a za godzinę dostałam biegunkę, coś gdzieś może czasem mnie w którymś jajniku zaboli, trochę jakby też dziś czuję takie lekkie rozpieranie w brzuchu ale nie jest nadęty, może też od czasu do czasu jakieś uczucie w pachwinach ale nie mogę nazwać to objawami bo myślę że to w normalnym cyklu też czasem tak jest...Czasem dość mocno zakłuje mnie w wargach, piersi mnie trochę bolą ale myślę że to od estrofemu...
Czy któraś z Was miała tak żeby nie mieć objawów. Ja podczas ostatniego nieudanego transferu od razu miałam bóle miesiączkowe, bóle jajników,bóle głowy a teraz to ja już sama nie wiem...
Super ! Cieszę się że nie będę samaJa też zaczynam pod koniec maja (zupełnie gdzie indziej,ale to mało istotne) więc będziemy mogły się wspierać
Za pierwszy dzień ciąży przyjmij 14 dni przed punkcja. Ja miałam ją 13 marca, wiec liczę od 28 lutego. Którego dnia miałaś punkcję?Oska jak to Liczyć? Bo ja liczę od 1 dnia @ czyli od 13 marca i wychodzi 3 tydzień i 6