reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam wyniki widocznie plamienie nie Zaszkodziło
8dpt 90,2 badanie o 8 rano
9 dpt 218 badanie 14
10dpt 371 badanie o 8
Wydaje się ok ale beta rośnie strasznie bliźniaki jak nic :p
Ale się cieszę ale dopiero będę mega szczęśliwa jak usłyszę serducha
Roksii badania jak marzenie;) teraz rzuć na luz i zadbaj o drobne przyjemności dla siebie i maluszków;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam wyniki widocznie plamienie nie Zaszkodziło
8dpt 90,2 badanie o 8 rano
9 dpt 218 badanie 14
10dpt 371 badanie o 8
Wydaje się ok ale beta rośnie strasznie bliźniaki jak nic :p
Ale się cieszę ale dopiero będę mega szczęśliwa jak usłyszę serducha
Roksi jak ja Ci pozytywnie zadroszcze!!! [emoji4] super!!![emoji4] [emoji4] [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak sie czujesz? Kiedy podchodzicie do crio? Co Wam lekarz zalecil?

Dzięki za pamięć. Wczoraj miałam wizytę i lekarz doradził odrazu działać bo wszystko jest ok.
Ja jednak zdecydowałam ze zrobię sobie troszkę przerwy.
Jak wszystko będzie ok to prawdopodobnie transfer odbędzie się napoczatku maja i tym razem poproszę dwie kropeczki(dwie dziewczynki:)) a Ty widzę odrazu działasz? Trzymam kciuki:)

Dzięki za pamięć. Wczoraj miałam wizytę i lekarz doradził odrazu działać bo wszystko jest ok.
Jak wszystko będzie ok to prawdopodobnie transfer odbędzie się napoczatku maja i tym razem poproszę dwie kropeczki(dwie dziewczynki:)) a Ty widzę odrazu działasz? Trzymam kciuki:)
Tak jest odrazu dzialam we wtorek ma crio i tez tym razem 2 kropeczki przutulam. Dawaj znać na bieżąco trzymam kciuki [emoji4] [emoji110]

Od 2 dc cyklu estrofem 3x1. Wczoraj mialam wizyte w 13dc i od dzisiaj mam brac 3x1 duphaston, 10 mg encorton, 3x1 estrofem i zel crinone a od dnia transferu do tego zestawu dojdzie fraxiparine transefer 11.04

Robiłaś badanie??
Jestem taka ciekawa co tam we mnie kiełkuje. Co to za alienek/alienki :D

Tak jest odrazu dzialam we wtorek ma crio i tez tym razem 2 kropeczki przutulam. Dawaj znać na bieżąco trzymam kciuki [emoji4] [emoji110]

Adunnnia super, że działacie tak szybko. Podziwiam Cię za siłe. Jakby się nie udało to bym chyba przez miesiąc z łóżka nie wyszła.

reklama
Do góry