reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuje- nie wiem jaki miałam bo nie miałam zleconego do badania. A może powinnam mieć?
Ja dziś poszłam po skierowanie na betę do Medicoveru i pani dała mi skierowanie, więc mówię, żeby dała mi od razu na piątek i na progesteron też, a ona, że powinnam od razu powiedzieć.
Kurcze, oni nie wiedzą jakie badania mają robić?

reklama
Ja u dr Polacia. Tez nie powiem ani jedengo złego slowa. Tez ma poczucie humoru. Nigdy nie spalwia, rozmawia, odpowiada na kazde pytanie i jak trzeba to siedzimy i siedzimy u niego w gabinecie. Po punkcji i transferze sam dzwonil do mnie i sie pytal jak sie czuje.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Nas tez nigdy dr z gabinetu nie wyrzucil i zawsze odpowiadal na kazde pytanie. Nie moge sie doczekac a jeszcze tyle czasu :-( najwieksza presje wywiera na mnie to ze stac nas na jedno podejscie...to wszystko tyle kosztuje...sam dojazd to masakra bo do Rzgowa mam prawie 100km

Dziękuje- nie wiem jaki miałam bo nie miałam zleconego do badania. A może powinnam mieć?

Slonce mysle ze powinnas miec. Zobacz jaka u mnie sytuacja zaczelo sie plamienie i pozniej krwawienie gdyby wczoraj nie szybka reakcja to niewwiwm ....krwawienie ustąpiło odrazu po zastrzyku prog do dzisiaj nic dzieki Bogu nie mam... i to wyszło o 13 jak wyszły wyniki z labo hcg i prg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ja dzis jestem 7 dpt , zadnych plamien do tej pory nie mialam ale dzis po wizycie w wc zauwazylam nz papierze razem z resztkami luteiny malutkie 2 czerwone kropeczki cox jakby strupki. Zaczynam juz wariowac, kiedy najwczesniej robilyscie test ? I wyszedl pozytywny? Dodam ze mialam podane 5 dniowe zarodki. Boje sie ze nic z tego nie bedzie :(

reklama
Nas tez nigdy dr z gabinetu nie wyrzucil i zawsze odpowiadal na kazde pytanie. Nie moge sie doczekac a jeszcze tyle czasu :-( najwieksza presje wywiera na mnie to ze stac nas na jedno podejscie...to wszystko tyle kosztuje...sam dojazd to masakra bo do Rzgowa mam prawie 100km
My mamy ponad 200 wiec jestesmy w podobnie syktuacji obie kawal drogi dojeżdżamy. Kochana glowa do gory musisz wierzyc i tak bedzie ze na jednej stymulacji sie zakonczy sie wasza walka [emoji4] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry