reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mamy dwa eskimosy Wiec nadzieja jeszcze do końca nie umarła...
Dziewczyny jak to teraz wyglada dalej skoro się nie udało? Odstawiam leki i dostaje @ czy jakos będzie wywoływana? Kiedy można spróbować ponownie? Podpowiedzcie coś proszę :(
Przykro mi [emoji20] ja po nieudanym transferze mialam odstawic leki, po 2 dniach przyszedl okres. Od 2dc estrofem 3x1 i dzis wizyta i dowiem sie kiedy crio

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie czytałam waszych wpisów od wczoraj a tu tyle zaległości :-) trzymam bardzo mocno kciuki za was wszystkie dziewczyny :-)
Mimo że was nie znam to bardzo przezywam wasze problemy :frown:
Czy któraś z was leczy sie w Gamecie w Rzgowie kolo Łodzi ?
Hej ja lecze sie w gamecie w rzgowie
[emoji6]

A jakie koszty ponioslas przy drugim podejsciu ? Koszty pierwszego podejscia są ogromnie...a przy drugim podejsciu nie ma atymulacji i punkcji takze powinny byc chyba mniejsze ? Mąz mial pobierane plemniki poprzez biopsje jądra i dlatego nie chce zmieniac kliniki bo musialby to przechodzic wszystko od nowa...
Rozne za opinie nie stresuj sie. Ja jestem bardzo zadowolona z lekarza, opieki i podejscia. Blastocysty tez mialam dobrej jakosci wiec nie mozesz sugerowac sie opinia jeden osoby. Glowa do gory bedzie dobrze! [emoji4]

Rozne za opinie nie stresuj sie. Ja jestem bardzo zadowolona z lekarza, opieki i podejscia. Blastocysty tez mialam dobrej jakosci wiec nie mozesz sugerowac sie opinia jeden osoby. Glowa do gory bedzie dobrze! [emoji4]

Bardzo dziękuje ;-) dla mnie opinie innych są bardzo wazne...takze za kazda informacje jestem bardzo wdzieczna :-) a ty jestes juz po transferze ? :-)

Ja już w domu szef mnie zwolnił powiedziałam mu prawdę, więc mam narazie wolne, chociaż tyle pojechałam do laboratorium zrobić betę będzie wynik o 16 jutro znowu rano pójdę i zobaczymy moja doktor jeszcze nie odpowiedziała wysyłam zdjęcie tych plamień, ta plamka co jest to było coś takiego ale bardziej różowe i więcej tego

Załączniki

• sketch-1491393404735.png
    sketch-1491393404735.png
    223,4 KB · Wyświetleń: 137
A jakie koszty ponioslas przy drugim podejsciu ? Koszty pierwszego podejscia są ogromnie...a przy drugim podejsciu nie ma atymulacji i punkcji takze powinny byc chyba mniejsze ? Mąz mial pobierane plemniki poprzez biopsje jądra i dlatego nie chce zmieniac kliniki bo musialby to przechodzic wszystko od nowa...
Czy ta biopsja byla bolesna dla meza? Mojego prawdopodobnie tez to bedzie czekac...

Roksi,
to co opisujesz pasuje do Crinone.
" W okresie po wprowadzeniu leku do obrotu opisywano tworzenie się grudek/krzepnięcie/kumulację żelu. Zwykle te działania nie są ciężkie i objawiają się beżową lub brązowawą wydzieliną grudkową lub czasami mętną, białą wydzieliną z pochwy. Powstawanie grudek/krzepnięcie/kumulacja żelu może wiązać się z podrażnieniem pochwy, bólem i obrzękiem; bardzo rzadko może powodować również skurcze i krwawienie z pochwy".
Oby to była prawda :-) mam rano wyciągać ten żel, żeby tak nie było?

Ja już w domu szef mnie zwolnił powiedziałam mu prawdę, więc mam narazie wolne, chociaż tyle pojechałam do laboratorium zrobić betę będzie wynik o 16 jutro znowu rano pójdę i zobaczymy moja doktor jeszcze nie odpowiedziała wysyłam zdjęcie tych plamień, ta plamka co jest to było coś takiego ale bardziej różowe i więcej tego
Kurcze to moze implementacja zarodak byc

reklama
Do góry