reklama
aniaAsia222
Fanka BB :)
U dr. Guzowskiego. Nie mogepowiedziec zlego slowa o nim. Zawsze usmiechniety i z poczuciem humoru :-) ja musze sie umowic n wizyte w 20 dc i bedzie nam tlumaczyl jak przeprowadza sie stymulacje no i pod koniec maja zaczynamy :-) a ty u kogo sie leczysz ?Tak po 1 nieudanym. Dzis mam wizyte i dowiem sie kiedy nastepny[emoji4] a u jakiego lekarza sie leczysz?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Mala218
Aktywna w BB
Dziewczyny a leczy sie ktoras u dr Grettka w GymCentum w Katowicach? jaies opinie ?Ja wczesniej chodzilam do dr Przybycienia w Krakowie pracuje w Macierzynstwie
Ja jestem od Dr Przybycienia
adunnnia90
Ja u dr Polacia. Tez nie powiem ani jedengo złego slowa. Tez ma poczucie humoru. Nigdy nie spalwia, rozmawia, odpowiada na kazde pytanie i jak trzeba to siedzimy i siedzimy u niego w gabinecie. Po punkcji i transferze sam dzwonil do mnie i sie pytal jak sie czuje.U dr. Guzowskiego. Nie mogepowiedziec zlego slowa o nim. Zawsze usmiechniety i z poczuciem humoru :-) ja musze sie umowic n wizyte w 20 dc i bedzie nam tlumaczyl jak przeprowadza sie stymulacje no i pod koniec maja zaczynamy :-) a ty u kogo sie leczysz ?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
tusiaczzek1988
Dziewczyny a leczy sie ktoras u dr Grettka w GymCentum w Katowicach? jaies opinie ?Ja wczesniej chodzilam do dr Przybycienia w Krakowie pracuje w Macierzynstwie
Niestety nie wiele jest tu osób które leczą się w Gyncentrum, mimo że ma opinię najlepszej kliniki na Śląsku. Ja tam chodzę nie jest źle o ile się mi wydaje to doktor Grettka robił mi mój drugi (niestety nieudany) transfer, jak dla mnie taki jakiś dziwny lekarz ale opinii wydać nie mogę, bardzo polecam Dr Piekarz już też przyjmuje w Katowicach Dr Czerwińska też nie jest zła ale u niej wizyty są bardzo krótkie ale jest wpozadku. I kilka razy miałam styczność z Dr Mercikiem też konkretny lekarz (teraz robił mi transfer)... Ogółem wydaje mi się że zespół w tej klinice jest bardzo dobry...
annemarie
Oby to była prawda :-) mam rano wyciągać ten żel, żeby tak nie było?
Roksi nie odpowiem ci na to pytanie,na pewno musisz dalesz dostarczac Progesteron w tej czy innej formie.Poczytaj sobie ulotke do Crinone,jaki jest czas uwalniania ,wchlaniania itp. Niczego bym na wlasna reke nie robila,a moze zadzwon do lekarza i po prostu zapytaj ? A wiesz jaki masz poziom Progesteronu,bo takie bezowe ,ciemne plamienia ,czesto sa tego objawem.I spokojnieeeeee
aniaAsia222
Są rozne rodzaje biopsji. Nasienie moze byc pobrane igłą albo poprzez naciecie jądra. Mój mąz mial nacinane. Ogolnie czuł się dobrze po zabiegu tylko przez pierwsze dni go bolalo i mial trudnosci z chodzeniem. Bral antybiotyki i musialam mu dwa razy dziennie opatrzyc szwy. Na ból pomagala zwykla pyralgina. Mial l4 na dwa tygodnie. Po tych dwoch tygodniach wrocil do normalnosci a o zabiegu przypominają mu tylko szwy, ktore sie jeszcze nie wchlonely ;-)Czy ta biopsja byla bolesna dla meza? Mojego prawdopodobnie tez to bedzie czekac...
Dziękuje- nie wiem jaki miałam bo nie miałam zleconego do badania. A może powinnam mieć?Panik- trzymaj sie mocno [emoji22] sciskam z całych sił
A wiesz jaki mialas prg? Warto wiedziec zeby ustalić przyczynę do następnego podejścia ..
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Roksii a może po prostu kropek wgryza się głębiej.na pewno teraz radzilabym przez pare dni odpoczynek.Za późno na implantacje to 9dpt
Podziel się: