reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej ja dzis jestem 7 dpt , zadnych plamien do tej pory nie mialam ale dzis po wizycie w wc zauwazylam nz papierze razem z resztkami luteiny malutkie 2 czerwone kropeczki cox jakby strupki. Zaczynam juz wariowac, kiedy najwczesniej robilyscie test ? I wyszedl pozytywny? Dodam ze mialam podane 5 dniowe zarodki. Boje sie ze nic z tego nie bedzie :(

To moze byc implantacyjne nie stresuj sie [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej ja dzis jestem 7 dpt , zadnych plamien do tej pory nie mialam ale dzis po wizycie w wc zauwazylam nz papierze razem z resztkami luteiny malutkie 2 czerwone kropeczki cox jakby strupki. Zaczynam juz wariowac, kiedy najwczesniej robilyscie test ? I wyszedl pozytywny? Dodam ze mialam podane 5 dniowe zarodki. Boje sie ze nic z tego nie bedzie :(
Ja tez mialam 2 5cio dniowe. Wczoraj byl 7dpt iprawie nie bylo widac 2gieh kreski. Dzis juz ladnie widac.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Za późno na implantacje to 9dpt
Roksi, ale Ty mialas 3dniowe. Implantacja moze byc do 12 dni od punkcji. Gdybys miala blastki to za pozno. A tak niewykluczone, ze jeden pozniej wystartowal. Mowie jeden, bo beta wysoka, wiec ten drugi daje bete. Tak sobie gdybam, ale trzeba sie czegos trzymac. Plamienie jest malutkie, badz dobrej mysli. Ja mialam 2 krwawienia, az mi na lydke pochlapalo i jedno plamienie 3tygodniowe, dzidzius dal rade :) Najgorzej to przy tym plamieniu nie zwariowac. Ja w tej ciazy juz tylko biale majtki i za kazdym razem obserwuje, czy nie ma jakiegos plamienia...

My mamy ponad 200 wiec jestesmy w podobnie syktuacji obie kawal drogi dojeżdżamy. Kochana glowa do gory musisz wierzyc i tak bedzie ze na jednej stymulacji sie zakonczy sie wasza walka [emoji4] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieje :-) ńam Gamete polecil moj gonekolog i mowil ze jest jedną z najlepszych klinik i mam nadzieje ze sie nie mylil ;-) kto wie, moze kiedys siedzialysmy kolo siebie w poczekalni :p

Juz dzis moglabys zrobic bete, ale jesli bylaby zerowa NIE WOLNO odstawiac lekow, bo mala szansa, ale jeszcze jest. W takiej sytuacji najlepiej byloby ja powtorzyc po 48h. Jesli natomiast bylaby pozytywna, to i tak powinnas powtorzyc po 48h. Natomiast sikacz, nawet jesli jest ciaza, moze jeszcze nie wyjsc. Dlatego sikacze robia dziewczyny, ktore lubia adrenaline ;) Gdybys robila sikacza to Facelle z Rosmana wczesnie wykrywaja.

Powiem Wam jedno- z rodziną najgorzej, nie wierzę co usłyszałam od własnej siostry- żebym nie cieszyła się za szybko jak zobaczę test pozytywny, bo zawsze do 3 miesięcy mogę poronic, a lekarze dają złudną nadzieję... Nie wierzę! Jak można mówić tak osobie, która ma za sobą kilka lat- kilkadziesiąt miesięcy wyczekiwań ;(

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry