reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam nadzieje :-) ńam Gamete polecil moj gonekolog i mowil ze jest jedną z najlepszych klinik i mam nadzieje ze sie nie mylil ;-) kto wie, moze kiedys siedzialysmy kolo siebie w poczekalni :p
U mnie tez tak bylo. Gamete i doktora polecił mi moj ginekolog. Kto wie moze sie mijałyśmy [emoji4] my w gamecie leczymy sie od lipca 2016.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Doktor odpowiedziała mi jakie leki i ile biorę więc odp zobaczymy co napisze dziewczyny z moją beta jest chyba coś nie tak wczoraj o 8 rano robiłam betę było 90,2 dzisiaj o 14 i wyszło 217 chyba za dużo? sama już nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim

Doktor odpowiedziała mi jakie leki i ile biorę więc odp zobaczymy co napisze dziewczyny z moją beta jest chyba coś nie tak wczoraj o 8 rano robiłam betę było 90,2 dzisiaj o 14 i wyszło 217 chyba za dużo? sama już nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim

Roksi nie wydziwiaj zamiast cieszyć sie ze sie udało to wyszukujesz teraz ze beta za wysoka omg kobietom to dogodzić ale wybaczam ci hormony [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Roksi nie wydziwiaj zamiast cieszyć sie ze sie udało to wyszukujesz teraz ze beta za wysoka omg kobietom to dogodzić ale wybaczam ci hormony [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Heheh martwią mnie te plamienia, i ostatnio była mowa, że jak są duże przyrosty to też nie dobrze,więc juz sama nie wiem moja doktor musi się nauczyć odpisywać szybciej na SMS oszaleje chyva

Dziewczyny mam pytanie ,jak badacie progesteron, to po ilu godzinach po aplikacji leku np. Luteiny lub innego leku zawierającego progesteron? pytam bo mi lekarka karze pobrać krew po 4 h od wzięcia tabletek

Powiem Wam jedno- z rodziną najgorzej, nie wierzę co usłyszałam od własnej siostry- żebym nie cieszyła się za szybko jak zobaczę test pozytywny, bo zawsze do 3 miesięcy mogę poronic, a lekarze dają złudną nadzieję... Nie wierzę! Jak można mówić tak osobie, która ma za sobą kilka lat- kilkadziesiąt miesięcy wyczekiwań ;(

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
ludzie ktorzy przez to nie przechadza nie wiedza ile to nas kosztuje bolu. Nie przejmuj sie glowa do gory. 3eba byc dobrej mysli. Pozytywne podejscie to podstawa

Powiem Wam jedno- z rodziną najgorzej, nie wierzę co usłyszałam od własnej siostry- żebym nie cieszyła się za szybko jak zobaczę test pozytywny, bo zawsze do 3 miesięcy mogę poronic, a lekarze dają złudną nadzieję... Nie wierzę! Jak można mówić tak osobie, która ma za sobą kilka lat- kilkadziesiąt miesięcy wyczekiwań ;(

Masakra , co za siostra szok !! Jak można tak powiedzieć własnej siostrze . Ale tak to już jest z rodziną moja za to miesiąc po usunięciu mojej ciąży pozamacicznej powiedziała radośnie, że chyba jest w ciąży bo ma mdłości -czułam się okropnie ,jakbym dostala w twarz ,wiedziała jak bardzo to przeżywam...

reklama

Niestety coś o tym wiem..

Do góry