reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja też jestem w UK więc wiem jak to jest. Dużo było tej krwi?
Idź może na usg prywatnie do jakiejś kliniki albo zwiększ trochę luteine. Zależy ile bierzesz x
na usg moge dopiero w weekend bo tylko w soboty i niedziele jest otwarta polska klinika .lekarze w tygodniu pracuja w Londynie i w weekendy przyjezdzaja do kliniki

reklama
Heh, Roksi, ale to calkiem zabawne, bo nie chcesz sie chyba wstrzymywac z ta sprawa do bety ;)
Bierzesz magnez? bo magnez pomaga, latwiej sie wyprozniasz. Oh, w pierwszej ciazy balam sie zalatwiac, kichac, kaszlec, no teraz jest juz lepiej :) Spokojnie, mozesz isc sie zalatwic :)
Dzięki dziewczyny :-) tak biorę magnez, ja właśnie staram się nie kichac nie kaszlec ale macie racje to nic nie robi złego :-) mąż się śmieje, że chyba przez 9 miesięcy nie będę robić :p

caly czas sobie powtarzam,ze nie moze stac sie nic zlego.nie teraz,kiedy po tylu probach w koncu sie zagniezdzily.tyle lat czekalam,zeby zobaczyc dwie kreseczki na tescie. nie moze sie nic stac moim maluszkom!!!!blagam Boze ,nie rób nam tego.nie teraz,kiedy juz tak daleko zaszlismy.:( nie podniose sie chyba juz kolejny raz

A tak z innej beczki, o co chodzi z tymi punktami, ocenami za odpowiedz? Bo tego nie kumam...
Na zdrowego bobaska pewnie nie mozna tego wymienic? ;)

Dzieki wszystkim. Jakos sie trzymam. W piątek mam powtorzyc bete i odstawic leki... Nie widze sensu juz tego robic no ale coz..
No to przed nami criotransfer :)
Przykro mi bardzo no ale co zrobic.... :(
Bardzo mi przykro:(
Dzisiaj tez poszłam na bete:( dwa testy juz zrobiłam negatywne...wiec raczej się nie łudze:(

No i jeszcze mam stan podgoraczkowy 37.5.
Myślałam że to dobry znak ale teraz już się pogubilam???
Ktoś coś na ten temat?
A jeszcze u mnie w klinice z niczym się nie spieszą:no: wiec musze czekać do 16 godziny na wynik

reklama
Do góry