reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
moze jeszcze bedzie dobrze.nie jest to latwe uwierzyc po dwoch negatywnych testach,ale jest jeszcze nadzieja .wiem,ze jest Ci teraz smutno i tracisz wiare,ale prosze Cie nie poddawaj sie jeszcze.
No niby tak:( ktoś tu pisał "sikacze oszukacze" oczywiście nie wszystkie ale jednak to moja pierwsza beta wiec jeszcze czekam

Roksii89 - to co ja mam powiedzieć mnie pocisło już wieczorem w dniu transferu i musiałam pójść, oczywiście delikatnie bez jakiegoś silnego parcia co wyszło to wyszło a reszta poczekała do następnego dnia bo zaraz z rana wczoraj znowu musiałam pójść...Ale tak jak mówię na spokojnie... ;-) ;);-) ;);-) ;)

Dziewczyny możecie się ze mnie śmiać i mówić, że głupia jestem ale muszę się o to zapytać bo boję się iść do WC zrobił ta druga sprawę jak to było u was. Błagam nie śmiać się ze mnie heheh
Ja tez miałam tysiące myśli podczas wizyt w toalecie. Zalatwilam się normalnie i nie zaszkodziło

[emoji127] 28.10.2017

Mnie purogenem. Wstrzykiwalam 150jednostek co wieczór przez 10 dni, od 7 dnia mialam dolozony orgalutran, pozniej gonapeptyl na wywolanie owulacji. Wszystkich jajek.roslo u mnie niemal 35+, jajniki mialy po ok 12cm. Wybrali z tego 20 najdojrzalszych. Moje amh to ok 5.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To masz ten sam zestaw co ja tylko ja wstrzykuje 125 jednostek Puregonu i od wczoraj tj 6 dzień stymulacji i 7 dzień cyklu rano orgalutran:)

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dziewczyny pomocy!!!! 5-ty tydzien ciazy a ja dzis przy podcieraniu zauwazylam smuge jasnej krwi.:( wczesniej mialam plamienia co ktorys dzien takie brazowe ,brudne ale nie krew!!!!co ja mam zrobic?mieszkam w Uk i tu do 12 tyg nie ratuja ciazy i nic nie daja na podtrzymanie.czy ktoras z Was tak miala????:-( :(biore duphaston i luteine
Szkoda, że nie możesz liczyć na lekarza ale to może być zwykle podrażnienie po luteinie dopochwowej. A może masz jakiegoś polskiego lekarza w pobliżu?

[emoji127] 28.10.2017

Do góry