i jak sie skonczylo,jezeli moge zapytac?Ja tak mialam...i ewidentnie mialam za malo progesteronu...
reklama
No niby tak ktoś tu pisał "sikacze oszukacze" oczywiście nie wszystkie ale jednak to moja pierwsza beta wiec jeszcze czekammoze jeszcze bedzie dobrze.nie jest to latwe uwierzyc po dwoch negatywnych testach,ale jest jeszcze nadzieja .wiem,ze jest Ci teraz smutno i tracisz wiare,ale prosze Cie nie poddawaj sie jeszcze.
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Roksii89 - to co ja mam powiedzieć mnie pocisło już wieczorem w dniu transferu i musiałam pójść, oczywiście delikatnie bez jakiegoś silnego parcia co wyszło to wyszło a reszta poczekała do następnego dnia bo zaraz z rana wczoraj znowu musiałam pójść...Ale tak jak mówię na spokojnie...
anetka303
Wskazane do odstresowania [emoji4]Acha. no to wytrzymam jeszcze do piątku i odwyk od lekow. Az sie chyba upije w weekend...
[emoji127] 28.10.2017
anetka303
Ooo tak akupunktura. Rewelacyjna sprawa, samo wbicie igły jest średnio przyjemne ale później blogosc.Dziękuję za i nfo. bolesne jest to nakłówanie? Które partie nakłówają?
[emoji127] 28.10.2017
Tak tak ja też kiedyś byłam na wątku IUI!Ja właśnie dopiero w piątek się dowiem którym protokołem ewentualnie będę szła. Widzę, że coraz więcej nas z IUI. A tam niestety nie za wesoło...
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
anetka303
Ja tez miałam tysiące myśli podczas wizyt w toalecie. Zalatwilam się normalnie i nie zaszkodziłoDziewczyny możecie się ze mnie śmiać i mówić, że głupia jestem ale muszę się o to zapytać bo boję się iść do WC zrobił ta druga sprawę jak to było u was. Błagam nie śmiać się ze mnie heheh
[emoji127] 28.10.2017
To masz ten sam zestaw co ja tylko ja wstrzykuje 125 jednostek Puregonu i od wczoraj tj 6 dzień stymulacji i 7 dzień cyklu rano orgalutranMnie purogenem. Wstrzykiwalam 150jednostek co wieczór przez 10 dni, od 7 dnia mialam dolozony orgalutran, pozniej gonapeptyl na wywolanie owulacji. Wszystkich jajek.roslo u mnie niemal 35+, jajniki mialy po ok 12cm. Wybrali z tego 20 najdojrzalszych. Moje amh to ok 5.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
anetka303
2 stymulacje, 1 transferDziewczyny za którym podejściem Wam sie udalo?
[emoji127] 28.10.2017
reklama
anetka303
Szkoda, że nie możesz liczyć na lekarza ale to może być zwykle podrażnienie po luteinie dopochwowej. A może masz jakiegoś polskiego lekarza w pobliżu?dziewczyny pomocy!!!! 5-ty tydzien ciazy a ja dzis przy podcieraniu zauwazylam smuge jasnej krwi. wczesniej mialam plamienia co ktorys dzien takie brazowe ,brudne ale nie krew!!!!co ja mam zrobic?mieszkam w Uk i tu do 12 tyg nie ratuja ciazy i nic nie daja na podtrzymanie.czy ktoras z Was tak miala????biore duphaston i luteine
[emoji127] 28.10.2017
Podziel się: