Emilianka6966
Fanka BB :)
Ładna betaDziewczyny powtórzyłam wczoraj betę. Przed chwilą odebrałam wynik 799 13dpt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ładna betaDziewczyny powtórzyłam wczoraj betę. Przed chwilą odebrałam wynik 799 13dpt
Jasne. Ja jestem 10 tc i chętnie poszlabym do fryzjera, niestety zbyt mnie mdli i boję się że przy tylu zapachach w salonie nie wytrzymam i puszcze pawia [emoji21]Hej, ja farbowalam włosy dzień przed transferem i nie zaszkodziło, 25tc
Potem farbowalam w 12 tc, ok 19tc.
Najlepiej używać farb bez amoniaku, tak jak zaleca się w ciazy.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
To przez Twoj upor jakis urodzaj niesamowity sie wydarzyl czyli organizm potrafi zaskoczyc ja to teraz dopiero bede miala wizyte w przyszlym tyg czy endo na odmiane do transferu rosnie takze ten u mnie jeszcze dalej niewiadomo kiedy ale juz ciut blizejW brzuchu mam 2 szt 3 dniowe
Na zimowisku mam 2 szt 3 dniowe
I 3 słabsze są obserwowane do blastki jeszcze nic o nich nie wiem.Ale jak na mnie to rekord świata
Kiedy masz planowo transfer? Co bym wiedziała kiedy wszystkie ciepłe myśli wysłać w Twoja stronę :*
18 miałam transfer 5 dniowa blastkaA ile po transferze jesteś? I oko dniowej Kropki?
To kiedy teścik?18 miałam transfer 5 dniowa blastka
Miałam ochotę zrobić dziś ale nie wiem czy to nie za wcześnie. Jeśli dziś nie to w poniedziałek napewnoTo kiedy teścik?
Informuj mnie na bieżącoTo przez Twoj upor jakis urodzaj niesamowity sie wydarzyl czyli organizm potrafi zaskoczyc ja to teraz dopiero bede miala wizyte w przyszlym tyg czy endo na odmiane do transferu rosnie takze ten u mnie jeszcze dalej niewiadomo kiedy ale juz ciut blizej