reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej, ja farbowalam włosy dzień przed transferem i nie zaszkodziło, 25tc :)
Potem farbowalam w 12 tc, ok 19tc.
Najlepiej używać farb bez amoniaku, tak jak zaleca się w ciazy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Jasne. Ja jestem 10 tc i chętnie poszlabym do fryzjera, niestety zbyt mnie mdli i boję się że przy tylu zapachach w salonie nie wytrzymam i puszcze pawia [emoji21]

[emoji127] 28.10.2017

W brzuchu mam 2 szt 3 dniowe
Na zimowisku mam 2 szt 3 dniowe
I 3 słabsze są obserwowane do blastki jeszcze nic o nich nie wiem.Ale jak na mnie to rekord świata:D
Kiedy masz planowo transfer? Co bym wiedziała kiedy wszystkie ciepłe myśli wysłać w Twoja stronę :*
To przez Twoj upor jakis urodzaj niesamowity sie wydarzyl czyli organizm potrafi zaskoczyc:-D ja to teraz dopiero bede miala wizyte w przyszlym tyg czy endo na odmiane do transferu rosnie takze ten u mnie jeszcze dalej niewiadomo kiedy ale juz ciut blizej

Cześć dziewczynki! U mnie dzisiaj 12 dc.z estrofenem. Mam dużo śluzu od wczoraj, tak jakby w okolicy owulacji, wizyta dopiero w środę, czyli 17 dc. a transfer w następny poniedziałek.Boję się żeby ewentualne pęcherzyki popękaly, ale chyba estrofen wycisza jajniki to może w ogóle nie będzie owulki. Zaczynam się stresować, że pójdzie coś nie tak ,ogólnie się czuje dobrze,pierwszy miesiąc od bardzo dawna kiedy jestem bez leków do stymulacji,jest różnica:)

b9b998bfe4ea73d8554705dcf6608e3c.jpg

2ff4f9ff80b5b3ea1e8efe424840bc92.jpg

Dla przypomnienia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry