Julita1234
Fanka BB :)
Kurczę jak mnie bolą plecy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Suuuper! Właśnie doczytalam! I na Ciebie przyszedł czas:-) a jakie czlowieki masz w brzuchu? Bliźniaki będą jak czujesz:-)??W brzuchu mam 2 szt 3 dniowe
Na zimowisku mam 2 szt 3 dniowe
I 3 słabsze są obserwowane do blastki jeszcze nic o nich nie wiem.Ale jak na mnie to rekord świata
Kiedy masz planowo transfer? Co bym wiedziała kiedy wszystkie ciepłe myśli wysłać w Twoja stronę :*
no to sie zacznie!powodzenia!Ja już po wizycie transfer wyznaczono na poniedziałek o godzinie 14. wszystko ładnie na usg, zrobiłam jeszcze badania na estradiol i progesteron mam wysłać wyniki dzisiaj doktor i potwierdzi mi po wynikach, czy transfer się odbędzie.
W brzuchu mam najpiękniejsze na świecieSuuuper! Właśnie doczytalam! I na Ciebie przyszedł czas:-) a jakie czlowieki masz w brzuchu? Bliźniaki będą jak czujesz:-)??
Ja tez mam dwa maluszki i tak bardzo bym chciala zeby dwa zostaly z nami do konca.to by bylo spelnienie moich marzen.W brzuchu mam najpiękniejsze na świecie
Czuję moje wymarzone bliźniaki
Mąż czuję 2 dziewczynki.
Ooo tez chcem takaKochane,
Miłego dnia!
Ja właśnie pieke przed praca dla męża muffinki snikers
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I to jest dobra decyzja nie zadreczaj sie juz testami. Beta prawde powie i trzymam kciuki za jej wysoka wartoscZmiana planów. [emoji1] Jadę dzisiaj na betę, a w poniedziałek ewentualnie powtórka.
Super,ja też miałam wlew w trakcie transferu z atozybanu i udała się,Ci się też uda!!!Hej Dziewczyny. Dziś 12dc, właśnie wróciłam z kliniki Jestem mega szczęśliwa endometrium ładnie urosło w poniedziałek na 11:00 jadę na kroplówkę z Intralipidu a we wtorek transfer jej jestem taka szczęśliwa
Jeśli jest taka możliwość proszę o wpisane mnie na 28.03. na criotransfer
Wygląda pysznie,kurde gdyby nie to że muszę lezeć, zaraz bym też upichciła takieKochane,
Miłego dnia!
Ja właśnie pieke przed praca dla męża muffinki snikers
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom