anetka303
Fanka BB :)
Bardzo [emoji6]Kochane to dobry przyrost bety w poniedziałek 10dpt 228 a czwartek 13dpt 799?
[emoji127] 28.10.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo [emoji6]Kochane to dobry przyrost bety w poniedziałek 10dpt 228 a czwartek 13dpt 799?
A jakie przeciwciala mialas robione ?
Oj kobieto ale sie ciesze to zaszalalas jak mialas dwa podane pierwszy raz dwa zarodki masz czy czasem jeszcze jakis maluszek czeka?3 dniowe .
Na mdłości ciążowe chyba za wcześnie raczej stawiam na mdłości lekowe.
Pozdrawiam
Hej, ja farbowalam włosy dzień przed transferem i nie zaszkodziło, 25tcA jakie miałyby być argumenty przeciw? Skoro w ciąży można to stymulacji nie zaszkodzi.
[emoji127] 28.10.2017
W brzuchu mam 2 szt 3 dnioweOj kobieto ale sie ciesze to zaszalalas jak mialas dwa podane pierwszy raz dwa zarodki masz czy czasem jeszcze jakis maluszek czeka?
Hej Kochana, ja Was cały czas podczytuje i mocno kibicuje [emoji110][emoji110][emoji110]Przepraszam Cie, ale tyle nickow sie przewinęło przez forum ze niespełna zapamiętać. Ale faktycznie zobaczyłam Twój post i byłaś z Nami w ten czas!
Była tez Konieczynka, Beata z Warszawy, jest duzo takich które były i ucichły, lub które ja zapomniałam [emoji4]
Ja tez siedzę cicho jak mysz pod miotła, ale czytam.
Tak kariotypy zrobione mamy.
Czekam na wynik i zbieram [emoji383][emoji383][emoji383]
Pewnie szybciej uzbieram niz sie doczekam na wynik, No ale trudno... co ma byc to bedzie!
Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Twojego szczescia [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wcale się nie dziwię, też bym wciągnęła taka nosem...i to nie jednaSkładniki mokre:
2 jajka
1 szklana mleka
0,5 szklanki oleju
Składniki suche:
2 szklanki mąki
0,5 szklanki cukru
0,5 szklanki kakao z wiatrakiem
2 łyżeczki proszku do pieczenia
2 snikersy
12 kruchych krówek
Ja robię x2 bo moj maż nosem wciąga taki pyszne [emoji39]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale pysznościmniam mniam. wygladaja pysznie.ale nam smaka narobilas
A ile po transferze jesteś? I oko dniowej Kropki?Dziewczyny czy jeśli wczoraj i w nocy miałam śluz z domieszką różu i brązu to może to byc plamienie implatacyjne?