reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A jakie przeciwciala mialas robione ?

Gosiu dokładnie te badania

Ocena cytokin i współczynnika Th1 / Th2
Interferon gamma
Czynnik martwicy nowotworu
Interleukina 10
Interleukina 4
Interleukina 5
Interleukina 2
Wskaźnik IFN/IL4
Wskaźnik TNF/IL4
Wskaźnik IFN/IL10
Wskaźnik TNF/Il10
Aktywność komórek NK (%)
P.ciała przeciwplemnikowe (ASA)
P.ciała p.peroksydazie tarczycowej (TPOA)
P.ciała przeciwjądrowe (ANA)
P.ciała antykardiolipinowe IgG (ACA IgG)
P.ciała antykardiolipinowe IgM (ACA IgM)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oj kobieto ale sie ciesze to zaszalalas jak mialas dwa podane :biggrin2:pierwszy raz dwa zarodki masz czy czasem jeszcze jakis maluszek czeka?
W brzuchu mam 2 szt 3 dniowe
Na zimowisku mam 2 szt 3 dniowe
I 3 słabsze są obserwowane do blastki jeszcze nic o nich nie wiem.Ale jak na mnie to rekord świata:D
Kiedy masz planowo transfer? Co bym wiedziała kiedy wszystkie ciepłe myśli wysłać w Twoja stronę :*

Ostatnia edycja:
Przepraszam Cie, ale tyle nickow sie przewinęło przez forum ze niespełna zapamiętać. Ale faktycznie zobaczyłam Twój post i byłaś z Nami w ten czas!
Była tez Konieczynka, Beata z Warszawy, jest duzo takich które były i ucichły, lub które ja zapomniałam [emoji4]
Ja tez siedzę cicho jak mysz pod miotła, ale czytam.
Tak kariotypy zrobione mamy.
Czekam na wynik i zbieram [emoji383][emoji383][emoji383]
Pewnie szybciej uzbieram niz sie doczekam na wynik, No ale trudno... co ma byc to bedzie!

Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Twojego szczescia [emoji7]

Hej Kochana, ja Was cały czas podczytuje i mocno kibicuje :) [emoji110][emoji110][emoji110]
Mało się udzielam,bo i zajęć trochę więcej, szykowanie wyprawki itp. Poza tym z racji tego,że nasza córcia w nocy gania mnie co chwile do toalety to troszkę w dzień odsypiam ;)
Ale wszystkie te przyjemności już bardzo niedługo przed Wami :)
[emoji8][emoji8][emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Składniki mokre:
2 jajka
1 szklana mleka
0,5 szklanki oleju
Składniki suche:
2 szklanki mąki
0,5 szklanki cukru
0,5 szklanki kakao z wiatrakiem
2 łyżeczki proszku do pieczenia
2 snikersy
12 kruchych krówek

Ja robię x2 bo moj maż nosem wciąga taki pyszne [emoji39]

Wcale się nie dziwię, też bym wciągnęła taka nosem...i to nie jedna ;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry