reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane,
Miłego dnia!
Ja właśnie pieke przed praca dla męża muffinki snikers
8acb0227d99ae86efe6ad9d3c7faa35b.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
mniam mniam.:) wygladaja pysznie.ale nam smaka narobilas:tak:

reklama
Składniki mokre:
2 jajka
1 szklana mleka
0,5 szklanki oleju
Składniki suche:
2 szklanki mąki
0,5 szklanki cukru
0,5 szklanki kakao z wiatrakiem
2 łyżeczki proszku do pieczenia
2 snikersy
12 kruchych krówek

Ja robię x2 bo moj maż nosem wciąga taki pyszne [emoji39]

Składniki mokre wymieszać razem w jednej misce. Do drugiej wsypać mąkę, kakao, proszek i cukier. Zamieszać.
Krówki i snikersy pokroić w grubą kostkę. Dodać do składników suchych i razem przemieszać.
Wsypać wszystko do miski ze składnikami mokrymi. Całość razem zamieszać. Nakładać gotowe ciasto do foremek.

20 min 180 *C

reklama
Zmieniłam klinikę i wymusiłam immunologie na nowym lekarzu który skierował Mnie do APC w Łodzi do dr Paśnika , rewelacyjny lekarz !! Zrobił tak naprawdę przeciwciała krzepliwość i komórki Nk, na resztę Mnie nie naciągał . Wyszło hashimoto + plus komórki nk i jeszcze jedne ale nie pamietam teraz co dokładnie . Dostałam taki pakiet i zalecenie zrobić invitro i zamrozić zarodki a później wdrożyć leczenie .
619c1baa9588497e7a6f3f38cc358e6f.jpg

A jakie przeciwciala mialas robione ?

Do góry