reklama
tulipanka1988
Fanka BB :)
Gratulujemy kochana !!!Beta 228 dziewczyny nie wierzę
tulipanka1988
Super i tak trzymaj, my rok czasu leczylismy sie zeby wkoncu ujrzec pozytywna bete i sie udalo, najwazniejsze zebys sie nie poddawala i na was przyjdzie tez czas, wiem ze jest wam ciezko bo sami przechodzilismy przez te wszystkie porazki ale uwierz ze wartoDziewczyny a ja wczoraj sobie poplakalam a dzis glowa do gory i do przodu. Walka trwa a ja mam 2 mrozaczki [emoji4] jutro wizyta w klinice i zobaczymy co powie lekarz.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Ja wstepnie na 19 dc, biore estrofem i encorton.Ja mam transfer wyznaczony na 22 dc 17 dc mam wizytę kontrolną, biorę tylko estrofem
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nataliaa93
Dziewczyny bardzo Wam wszystkim dziękuję sama w to jeszcze nie wierze. za 2 tygodnie mam iść na wizytę dostałam mała zrabke od doktorka bo mialam zrobić tylko betę a zrobiłam jeszcze inne badane. Ale i tak się ucieszył, mówil że super wiadomość z rana
Emilianka6966
A ilu dniowy zarodek bo to też jest bardzo ważne. mój po rozmrozeniu będzie 7 dzień
M@gda
Moderatorka
A ilu dniowy zarodek bo to też jest bardzo ważne. mój po rozmrozeniu będzie 7 dzień
Hmm, lekarz mówił, że moje są 5cio dniowe. Więc będą 6cio dniowe w dniu transferu.
Emilianka6966
a jak długie miałaś cykle? ja 31 dni i zwykle owulacja przypadała na 16 dc i wtedy pęcherzyk pekał, takze do tego 7 dni wychodzi 23 dc. także chyba się zgadzaHmm, lekarz mówił, że moje są 5cio dniowe. Więc będą 6cio dniowe w dniu transferu.
reklama
Julita1234
Oska ja
mam tak samo nie wiem kiedy jak i czy chce?!Dziewczyny powiem Wam, ze noszę się z zamiarem zrobienia testu przed betą i sie boję. Tyle się marzy i czeka, a im bliżej testowania tym bardziej chciałoby się odsunąć ten moment...
Podziel się: