Dusia_88
Fanka BB :)
Gratulacje!!!! Moze bliźniakimam wynik 637.1mIU/ml 14 dni po transferze. czemu taki duzy????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!!!! Moze bliźniakimam wynik 637.1mIU/ml 14 dni po transferze. czemu taki duzy????
dziekuje!!!!! tak sie ciesze!!!!w koncu sie udalo!!!!!Super,gratulacjeCiesz się że taki duży !!!
dziekuje Kochana!!!!Boze tak sie ciesze!!!Gratulacje!!!! Moze bliźniaki
no widziszbardzo sie cieszetrzymam kciuki!!!Cześć dziewczyny byłam rano w klinice z tym moim okresem, który przyszedł 16dpt, lekarz wszystko sprawdził i nic niepokojącego nie widzi.... czasem podobno tak jest ze w czasie w jakim miała być to się pojawia krwawienie... ech teraz w pt usg i może już coś będzie widać
no raczej normalny wynikbardzo ladny...gratuluje! ja mialam w 14dpt 986 a mam jeden zarodek...Gratulacje!!!! Moze bliźniaki
Doczekałas się moje gratulacje super wynikmam wynik 637.1mIU/ml 14 dni po transferze. czemu taki duzy????
Hmm, lekarz mówił, że moje są 5cio dniowe. Więc będą 6cio dniowe w dniu transferu.
Gratulacje [emoji4]mam wynik 637.1mIU/ml 14 dni po transferze. czemu taki duzy????
Cześć dziewczyny byłam rano w klinice z tym moim okresem, który przyszedł 16dpt, lekarz wszystko sprawdził i nic niepokojącego nie widzi.... czasem podobno tak jest ze w czasie w jakim miała być to się pojawia krwawienie... ech teraz w pt usg i może już coś będzie widać
mam wynik 637.1mIU/ml 14 dni po transferze. czemu taki duzy????