reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a ja wczoraj sobie poplakalam a dzis glowa do gory i do przodu. Walka trwa a ja mam 2 mrozaczki [emoji4] jutro wizyta w klinice i zobaczymy co powie lekarz.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Super i tak trzymaj, my rok czasu leczylismy sie zeby wkoncu ujrzec pozytywna bete i sie udalo, najwazniejsze zebys sie nie poddawala i na was przyjdzie tez czas, wiem ze jest wam ciezko bo sami przechodzilismy przez te wszystkie porazki ale uwierz ze warto :)

Dziewczyny bardzo Wam wszystkim dziękuję :) sama w to jeszcze nie wierze. za 2 tygodnie mam iść na wizytę :) dostałam mała zrabke od doktorka bo mialam zrobić tylko betę a zrobiłam jeszcze inne badane. Ale i tak się ucieszył, mówil że super wiadomość z rana :)

Dziewczyny powiem Wam, ze noszę się z zamiarem zrobienia testu przed betą i sie boję. Tyle się marzy i czeka, a im bliżej testowania tym bardziej chciałoby się odsunąć ten moment...

reklama
Do góry