tulipanka1988
Fanka BB :)
super!!!!! Ciesze sie bardzo, gratulacje wielkie !!!!Dziewczyny mam wyniki Beta 104,26 mlU/ml !! Estradiol 2273,82 , Progesteron 100,83 ng/ml
Dziękuję Ci Boże ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super!!!!! Ciesze sie bardzo, gratulacje wielkie !!!!Dziewczyny mam wyniki Beta 104,26 mlU/ml !! Estradiol 2273,82 , Progesteron 100,83 ng/ml
Dziękuję Ci Boże ....
Gratulacje,chyba blizniaki bedą jak już masz takie ładne wynikiDziewczyny mam wyniki Beta 104,26 mlU/ml !! Estradiol 2273,82 , Progesteron 100,83 ng/ml
Dziękuję Ci Boże ....
Dziewczyny, niestety nadzieja prysla. Wlasnie odczytalam wyniki, moj 5 dniowy blastus z crio niestety nawet na krotko z nami nie pozostal. Wynik bety < 0,1
To chyba oznacza, ze moge odstawic leki bo juz i tak nic nie zaskoczy?
Gryze sie teraz strasznie, ze pozwolilam sobie na takie stresy po transferze przez zbyt pelen pecherz
Super gratulacje, piękna beta jak na 7dptDziewczyny mam wyniki Beta 104,26 mlU/ml !! Estradiol 2273,82 , Progesteron 100,83 ng/ml
Dziękuję Ci Boże ....
Bardzo mi przykro,ale który to dzien po transferze?
Gratuluje Malgos, takie wiesci podtrzymuja na duchu
Przykro mi. Nie poddawaj sie.Dziewczyny, niestety nadzieja prysla. Wlasnie odczytalam wyniki, moj 5 dniowy blastus z crio niestety nawet na krotko z nami nie pozostal. Wynik bety < 0,1
To chyba oznacza, ze moge odstawic leki bo juz i tak nic nie zaskoczy?
Gryze sie teraz strasznie, ze pozwolilam sobie na takie stresy po transferze przez zbyt pelen pecherz
GratulacjeDziewczyny mam wyniki Beta 104,26 mlU/ml !! Estradiol 2273,82 , Progesteron 100,83 ng/ml
Dziękuję Ci Boże ....