reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

9dpt dwoch 4dnuowych morul, beta 61.7, progesteron strasznie chyba mały 6.22

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W sumie nie wiem jak to jest do konca z prg... Troche malo mi tez sie wydaje... Masz kontakt z lekarzem ? Moze wystarczy zwiekszyc prg w lekach bo beta ladna bardzo ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny zaczynam bic sie z myslami czy przy slabym nasieniu meza. Moze nie dojsc do zaplodnienia komorek i nici z in vitro :( ? Im blizej tym bardziej sie boje :(

Hej dziewczyny ja już po wizycie! Dziś już mam nie brać anty i czekać na @. Od 2 dc zaczynamy stymulacje Puregonem 600 i 5 dc kontrola z badaniami i dołączam orgalutran... Tylko teraz aby mój mąż wyleczył zapalenie dróg moczowych bo inaczej mam nie zaczynać stymulacji.... Och muszę o niego dbać żeby szybko się wyleczył...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Super teraz tylko kochana do przodu [emoji4] [emoji110]
Lecz lecz Twojego M [emoji110] [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde, dzwoniłam do dr , powiedział ze wystarczy tyle progesteronu ... Boshe jak on mnie irytuje! Mowi ze pewnie odmówiłam zastrzyków Prolutex i dlatego ich nie mam , ja oczy, ze nikt mi tego nie proponował, to moze powinnam, a on ze co to zmieni, jak ma byc dobrze to bedzie , jak nie to nie ... ze taka dawka wystarczy i za dwa tyg zeby ktos to i obejrzał.... wg niego nie musze niczego skontrolować drugi raz , jak mi sie zechce to betę moge zrobić za kilka dni ... No taka gadka ... co ja mam robić ? Gotowa jest dołożyć sobie sama dawkę progesteronu ale wiem ze to nieodpowiedzialne bardzo. Ostatnim razem w 13dpt świeżych trzydniowych zarodków miałam prog >60, e2 2070, a betę 74 ... beta teraz duzo lepsza , ale hormony ...
teraz biorę 2x100 Duphaston i 2x2 (100) utrogestanu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, niestety nadzieja prysla. Wlasnie odczytalam wyniki, moj 5 dniowy blastus z crio niestety nawet na krotko z nami nie pozostal. Wynik bety < 0,1:( :(

To chyba oznacza, ze moge odstawic leki bo juz i tak nic nie zaskoczy?

Gryze sie teraz strasznie, ze pozwolilam sobie na takie stresy po transferze przez zbyt pelen pecherz :(
tak mi przykro.tule Cie bidulko.wiem niestety co teraz czujesz.eh te zycie....:(

reklama
Do góry