Nataliaa93
Fanka BB :)
Gratulacje, piękny wynikDziewczyny mam wyniki Beta 104,26 mlU/ml !! Estradiol 2273,82 , Progesteron 100,83 ng/ml
Dziękuję Ci Boże ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje, piękny wynikDziewczyny mam wyniki Beta 104,26 mlU/ml !! Estradiol 2273,82 , Progesteron 100,83 ng/ml
Dziękuję Ci Boże ....
Super. Ilona, strasznie się ciesze.Dziewczyny,wyniki mam dobre, teraz do środy wizyta,mam nadzieję że już tych okropnych plamień już nie będę miała
brawo,brawo,brawo!!!cudownie!GRATULUJĘDziewczyny mam wyniki Beta 104,26 mlU/ml !! Estradiol 2273,82 , Progesteron 100,83 ng/ml
Dziękuję Ci Boże ....
bardzo mi przykronie poddawaj sie!uda sie nastepnym razem...Dziewczyny, niestety nadzieja prysla. Wlasnie odczytalam wyniki, moj 5 dniowy blastus z crio niestety nawet na krotko z nami nie pozostal. Wynik bety < 0,1
To chyba oznacza, ze moge odstawic leki bo juz i tak nic nie zaskoczy?
Gryze sie teraz strasznie, ze pozwolilam sobie na takie stresy po transferze przez zbyt pelen pecherz
Aniu cudownieGRATULUJE!!!no maly ten progesteron chyba troche9dpt dwoch 4dnuowych morul, beta 61.7, progesteron strasznie chyba mały 6.22
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Boshe zemdleje zaraz . Jestem w ciazy ??? Czy z tym progesteronem to niemozliwe ?
Gratulacje !! ja miałam na początku progesteron 9 i lekarz tego samego dnia po konsultacji telefonicznej zwiększył mi dwukrotnie dawki leków9dpt dwoch 4dnuowych morul, beta 61.7, progesteron strasznie chyba mały 6.22