reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, niestety nadzieja prysla. Wlasnie odczytalam wyniki, moj 5 dniowy blastus z crio niestety nawet na krotko z nami nie pozostal. Wynik bety < 0,1:( :(

To chyba oznacza, ze moge odstawic leki bo juz i tak nic nie zaskoczy?

Gryze sie teraz strasznie, ze pozwolilam sobie na takie stresy po transferze przez zbyt pelen pecherz :(
Bardzo mi przykro,ale który to dzien po transferze?

reklama
Dziewczyny, niestety nadzieja prysla. Wlasnie odczytalam wyniki, moj 5 dniowy blastus z crio niestety nawet na krotko z nami nie pozostal. Wynik bety < 0,1:( :(

Gryze sie teraz strasznie, ze pozwolilam sobie na takie stresy po transferze przez zbyt pelen pecherz :(
Bardzo mi przykro nie wiem co jeszcze napisać :-( nie podawaj się

Hej dziewczyny ja już po wizycie! Dziś już mam nie brać anty i czekać na @. Od 2 dc zaczynamy stymulacje Puregonem 600 i 5 dc kontrola z badaniami i dołączam orgalutran... Tylko teraz aby mój mąż wyleczył zapalenie dróg moczowych bo inaczej mam nie zaczynać stymulacji.... Och muszę o niego dbać żeby szybko się wyleczył...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak mi przykro. A myślałam, ze dobra passa trwa... macie jeszcze jakieś eskimski?

Przykro mi bardzo :( brak slow :(

Mnie piersi i sutku masakrycznie bolą od punkcji..
A pozatym to nic. plamien na szczescie brak, nospe biore 3x1. Dzis po weekendowym lezakowaniu ide do pracy wiec zobaczymy.

Bardzo mi przykro nie wiem co Ci w ogóle powiedziec

reklama
no nie moge usuedziec bo musze wiedziec czy nie pozamaciczna...bylam w pozamacicznej 5 lat temu i id tego sie wszystkie moje problemy zaczely.ginekolog idiota twierdzil ze wszystko jest ok i nawet moze blizniaki beda,widzial pecherzyk w macicy.ja sie go pytam w 7 tygodniu gdzie serducho a on do mnie ze spokojnie czekac...intuicja mi podpowiedziala zebym sprawdzila to u innego lekarza i tego samego dnia wyladowalam w szpitalu:(w macicy zadnej ciazy a beta ogromniasta...rano operacja.zywa ciaza w jajowodzie.wiec teraz poprostu mam schize i musze wiedziec...
Teraz to potrzebny Ci spokój, a nie stres. Będzie dobrze tylko w to uwierz [emoji64] [emoji4]

Do góry