reklama
tulipanka1988
Fanka BB :)
Sylwetka trzymaj sie kochana, poplacz, odpocznij i walcz dalej tylko nie poddawaj sieOjej. Tak bardzo mi przykro. Ściskam mocno.
tulipanka1988
Powodzenia dziewczyny!!!!A czym tu sie stresować ? ja mam dobre podejscie i bardziej jestem ciekawa jak to eszystko bedzie wygladac niz zestresowana. jutro i tak nic sie nie stanie, najwazniejsze 2 tygodnie przed nami
Musimy byc dobrej mysli.
tulipanka1988
Oska a ktory dzien jestes po transferze? Bo nie moge znalezc ja mialam np plamienie 2 dni po transferze i pozniej przed okresem, wynik wyszedl pozytywny dlatego jeszcze sie nie zalamujNie miałam żadnych takich plamien wcześniej. Dziś cały dzień na nogach i może sama sobie zaszkodziłam. Cholera jasna!!
tulipanka1988
Super, beta lux Ja w pon ide na bete bo do piatku nie wytrzymam wczoraj chcialam isc na usg do lekarza w mojej miejscowosci co sie u niego leczylam wczesniej ale jak na zlosc jest na urlopie do 24.03. Tak jak usg mam miec , takze nic sie nie dowiedzialam, ale bete w koncu powtorze w pon dla spokoju2356ufff.....weekendbedzie spokojny
tulipanka1988
Ja tez dostalam 9 dnia lekkie plamienie, mialam przez 2 dni, ale udalo sie badz dobrej mysli !!Dziewczyny pomocy blagam!!!! 10-ty dzien po transferze dwoch zarodkow 3-dniowych.zaczelam krwawic ale dwa testy pokazuja ciaze.czy mozliwe jest ze leki,ktore biore zaburzyly odczyt testu????prosze pomozcie
CzarnaInka
Ja jestem dzis 4dpt po transferze, w poniedzialek zamierzam robic bhcg. Fiksuje juz na maxa, probuje nie oszalec. Najchetniej obudzilabym sie dopiero w poniedzialek. Pierwszy raz dostalam dwie blastki, bo u mnie zawsze bylo krucho z zarodkami - b. kiepskie nasienie...
Kochana dziekuje Ci.teraz kazda dobra pozytywna informacja znaczy dla mnie naprawde bardzo duzoJa tez dostalam 9 dnia lekkie plamienie, mialam przez 2 dni, ale udalo sie badz dobrej mysli !!
Za pare dni i ja będę się borykać z takim samym problemem w UK u GP ciężko o badania. Trzymam kciuki za was.mieszkam w Uk i bete mam umowiona dopiero na poniedzialek bo tak mialam ja zrobic a tu umowic sie na bete graniczy z cudem
reklama
wiem .musisz o wszystko prosic .tragedia. dodatkowe nerwyZa pare dni i ja będę się borykać z takim samym problemem w UK u GP ciężko o badania. Trzymam kciuki za was.
Podziel się: