reklama
ja na usg tez dopiero w przyszla sobote,to bedzie 25dpt.myslicie ze bedzie juz cos widac? tak wiec robie bete zeby wytrzymac i sie nie martwicjak sie czujesz?mi wywalilo ogromniasty brzuchol i mam zaparcia.czuje sie taka wielka i ciezka...zaczelam brac colon c moze cos da...?mam lekkie mdlosci ale to juz mialam jeszcze przed pierwsza beta.i z odczuc to ewidentnie czuje zmiany w macicy.gadam do brzucha jak jakas wariatka...Super, beta lux Ja w pon ide na bete bo do piatku nie wytrzymam wczoraj chcialam isc na usg do lekarza w mojej miejscowosci co sie u niego leczylam wczesniej ale jak na zlosc jest na urlopie do 24.03. Tak jak usg mam miec , takze nic sie nie dowiedzialam, ale bete w koncu powtorze w pon dla spokoju
Ja tez w Gdyni ale w invicta i my tez bylismy w tym czasie w Gdyni [emoji5]oby wam sie udalo. Ja nie mam za wiele szans na ivf dlatego tak sie denerwuje ta stymulacja.ja wlasnie wrocilam z Polski 9 marca.bylam tam 2 tyg w Gdyni bo robilam zabieg w invimedzie.Latwo nie bylo bo dwa dni po transferze lecialam a ja bardzo sie boje latac.ale relanium pomoglo i jakos poszlo
Daj znać jak twoja beta i czy wszystko ok.i tez sie balam przed kazda wizyta wiec wiem co czujesz.my chodzilismy na spacery do kina .nawet na masaz relaksujacy.wszystko po to zeby nie myslec
no dzisiaj dwa testy pozytywne ale krwawilam troszke wiec sie jeszcze nie ciesze.w poniedzialek beta to zobaczymy.trzymajcie kciukiJa tez w Gdyni ale w invicta i my tez bylismy w tym czasie w Gdyni [emoji5]oby wam sie udalo. Ja nie mam za wiele szans na ivf dlatego tak sie denerwuje ta stymulacja.
trzymamy!!!no dzisiaj dwa testy pozytywne ale krwawilam troszke wiec sie jeszcze nie ciesze.w poniedzialek beta to zobaczymy.trzymajcie kciuki
ja nie mialam stymulacji bo u mnie dwa razy nie wyszlo.i teraz mam komorki dawczyni.nasienie meza.Ja tez w Gdyni ale w invicta i my tez bylismy w tym czasie w Gdyni [emoji5]oby wam sie udalo. Ja nie mam za wiele szans na ivf dlatego tak sie denerwuje ta stymulacja.
Wierze ze bedzie dobrze i kciuki też trzyma.no dzisiaj dwa testy pozytywne ale krwawilam troszke wiec sie jeszcze nie ciesze.w poniedzialek beta to zobaczymy.trzymajcie kciuki
ja praktycznie zadnych objawow.troche boli brzuch i dwie noce ciezkie byly bo budzilam sie mokraja na usg tez dopiero w przyszla sobote,to bedzie 25dpt.myslicie ze bedzie juz cos widac? tak wiec robie bete zeby wytrzymac i sie nie martwicjak sie czujesz?mi wywalilo ogromniasty brzuchol i mam zaparcia.czuje sie taka wielka i ciezka...zaczelam brac colon c moze cos da...?mam lekkie mdlosci ale to juz mialam jeszcze przed pierwsza beta.i z odczuc to ewidentnie czuje zmiany w macicy.gadam do brzucha jak jakas wariatka...
reklama
dziekuje Kochanetrzymamy!!!
Podziel się: