rozumiem Cie doskonale.najgorszy ten czas czekaniaJa jestem dzis 4dpt po transferze, w poniedzialek zamierzam robic bhcg. Fiksuje juz na maxa, probuje nie oszalec. Najchetniej obudzilabym sie dopiero w poniedzialek. Pierwszy raz dostalam dwie blastki, bo u mnie zawsze bylo krucho z zarodkami - b. kiepskie nasienie...
reklama
A bete będziesz w Uk robić w polskim labolatorium czy do polski sie wybierasz? Bo ja sie zastanawiam w razie jak by u mnie doszło do transferu.wiem .musisz o wszystko prosic .tragedia. dodatkowe nerwy
mozesz zrobic tutaj.dzwonisz do swojego gp i on ci daje skierowanie na krewA bete będziesz w Uk robić w polskim labolatorium czy do polski sie wybierasz? Bo ja sie zastanawiam w razie jak by u mnie doszło do transferu.
Ok dzięki mam nadzieje że bez większych problemów jak nie to spróbuję w polskim laboratorum.mozesz zrobic tutaj.dzwonisz do swojego gp i on ci daje skierowanie na krew
to tez zalezy od przychodni i od lekarza.ja mialam problem ze zwolnieniem po ivf.chore to wszystkoOk dzięki mam nadzieje że bez większych problemów jak nie to spróbuję w polskim laboratorum.
A moj szef zaproponowal ze jak nie chce tracic urlopu to mam mu dac zwolnienie od polskiego lekarza. Nie mam pojecia czy mu to wystarczy. Moj szef powiedzial ze jestesmy w ue i ze wystarczy. To mu dam L4 oczywiście jak jest możliwość wystawienia przez klinike.to tez zalezy od przychodni i od lekarza.ja mialam problem ze zwolnieniem po ivf.chore to wszystko
Ostatnia edycja:
tak.ja tez na dwa tyg dostalam z invimedu i zwolnienie jest wazne.nie mialam problemu.ale teraz dobralam sobie do 21 marca jescze juz tu.u mojego gpA moj szef zaproponowal ze jak nie chce tracic urlopu to mam mu dac zwolnienie od polskiego lekarza. Nie mam pojecia czy mu to wystarczy. Moj szef powiedzial ze jestesmy w ue i ze wystarczy. To mu dam L4 oczywiście jak jest możliwość wystawienia przez klinike.
No to fajnie, tylko szkoda ze u gp trzeba tłumaczyć i prosić by dał zwolnienie zwlaszcza ze to tyle stresu nerwow i pieniedzy. Ja w niedziele lece do polski na 3 tyg i w poniedzialek sie dowiem czy stymulacja zadziałała wiec stres jest i pewnie na każdym kolejnym etapie będzie towarzyszyłtak.ja tez na dwa tyg dostalam z invimedu i zwolnienie jest wazne.nie mialam problemu.ale teraz dobralam sobie do 21 marca jescze juz tu.u mojego gp
reklama
ja wlasnie wrocilam z Polski 9 marca.bylam tam 2 tyg w Gdyni bo robilam zabieg w invimedzie.Latwo nie bylo bo dwa dni po transferze lecialam a ja bardzo sie boje latac.ale relanium pomoglo i jakos poszloNo to fajnie, tylko szkoda ze u gp trzeba tłumaczyć i prosić by dał zwolnienie zwlaszcza ze to tyle stresu nerwow i pieniedzy. Ja w niedziele lece do polski na 3 tyg i w poniedzialek sie dowiem czy stymulacja zadziałała wiec stres jest i pewnie na każdym kolejnym etapie będzie towarzyszył
Podziel się: