kreatola
Fanka BB :)
Gratulacje! [emoji813][emoji813][emoji813]Urodziłam o 3 w nocy przez cc jak będę bardziej kumam to jeszcze wsxystko napisze
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje! [emoji813][emoji813][emoji813]Urodziłam o 3 w nocy przez cc jak będę bardziej kumam to jeszcze wsxystko napisze
Urodziłam o 3 w nocy przez cc jak będę bardziej kumam to jeszcze wsxystko napisze
Tak ja mam kontakt z lekarzem, dzwonię gdy mam jakieś pytanie.. Jak nie odbierze to zawsze oddzwoniDziewczyny z Invimedu mam do Was pytanie - czy macie jakiś bezpośredni kontakt do Waszych lekarzy (mailowy bądź telefoniczny) czy też kontaktujecie się wyłącznie przez koordynatorów?
Mam ważne pytanie a niestety koordynatorka odpowiada dość oszczędnie i nie mam nawet pewności czy konsultuje się z lekarzem...
Rybka gratulacje!!! Dużo zdrowia dla Was wszystkich!
Gratulacje dużo zdrówka dla mamusi i chłopcówDziękuję Kochane ♡♡♡♡♡
Ja mam nr do Doktor mojej i zawsze pisze jej esyDziewczyny z Invimedu mam do Was pytanie - czy macie jakiś bezpośredni kontakt do Waszych lekarzy (mailowy bądź telefoniczny) czy też kontaktujecie się wyłącznie przez koordynatorów?
Mam ważne pytanie a niestety koordynatorka odpowiada dość oszczędnie i nie mam nawet pewności czy konsultuje się z lekarzem...
Dziewczyny z Invimedu mam do Was pytanie - czy macie jakiś bezpośredni kontakt do Waszych lekarzy (mailowy bądź telefoniczny) czy też kontaktujecie się wyłącznie przez koordynatorów?
Dzięki dziewczyny. My przed pierwszą wizytą mieliśmy spotkanie z koordynatorką, która powiedziała nam, że pośredniczy pomiędzy nami i lekarzem. Nie dostaliśmy żadnego bezpośredniego numeru do naszego lekarza i myślałam, ze to standard...Lekarze sami Wam podali numery do siebie? My byliśmy w sumie na czterech wizytach. Zaczyna mnie to denerwować, bo na moje konkretne pytania odpowiedziała jednym niewiele wnoszącym dla mnie zdaniem. No tak się nie da...Tak ja mam kontakt z lekarzem, dzwonię gdy mam jakieś pytanie.. Jak nie odbierze to zawsze oddzwoni