reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bylam na powtornej wizycie przed crio. Jajko, ktore wbponiedzialek mialo 21mm dzis jest pekniete. Zrobilam powtorkę badań owulkowych czyli LH, estradiol I progesteron, prawdopodobnie beda juz dobre. Czyli wszystko wbnormie bo owulę powinnam miec wlasnie wczoraj/dziś.

W piatek powrarzam sam progesteron bez wizyty o ile cos sie nie znieni. Transfer w poniedziałek. @kreatola wpisz mnie na niego proszę.

Doktor mowi ze teoretycznie mam szanse pol na pol z tą blastką, ech...

Pół na pół to jest 50 proc. moim zdaniem to bardzo dużo. Już zaciskam mocno kciuki!!! W poniedziałek wielki dzień! :*

@Pixie_Dixie tyle mocno, trzymaj się. Macie zarodki, więc można walczyć dalej! :*

reklama
Dziewczyny czy wy też jesteście tak natrętne wobec swoich lekarzy? Bo ja mam ze swoim strasznie trudny kontakt tel. Myślę że przez to że ma bardzo dużo pacjentek. Za każdym razem jak dzwonię to nie odbiera i nie oddzwania. Więc dzwonię ponieważ z pół roku temu kazał dzwonić natrętnie. Jak teraz tak robię to mam wrażenie że jest zły. Dzwonię 4 razy 5 w ciągu dnia i 1 SMS.

Nigdy nie dzwonilam do swojego lekarza. Nawet numeru nie znam..... po co dzwonisz?

Dziewczyny prawdziwy rollercoaster emocjonalny jednak wylądowałam w szpitalu....
Ale proszę nie kłóćmy sie, każda prEYwa to na swój sposób i każda rada jest naprawdę cenna... No i co sie okazało ...
Po owym zdarzeniu dr oddzwonił, No i stwierdzi, ze odkładamy leki i jak przestane krwawić to do niego. Ja zaproponowałam,ze moze jakieś usg u siebie zrobię, żeby mieć pewność 100% to on ,żebym pojechała do szpitala. Poczekałam na męża i oto leze na oddziale z pęcherzykiem, ciałkiem żółtym i prawdopodobnie pykajacym serduszkiem........ ja skończę w psychiatryku po tym In vitro.... No powiedzcie, co ja mam sobie myśleć?

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

Dziewczyny prawdziwy rollercoaster emocjonalny jednak wylądowałam w szpitalu....
Ale proszę nie kłóćmy sie, każda prEYwa to na swój sposób i każda rada jest naprawdę cenna... No i co sie okazało ...
Po owym zdarzeniu dr oddzwonił, No i stwierdzi, ze odkładamy leki i jak przestane krwawić to do niego. Ja zaproponowałam,ze moze jakieś usg u siebie zrobię, żeby mieć pewność 100% to on ,żebym pojechała do szpitala. Poczekałam na męża i oto leze na oddziale z pęcherzykiem, ciałkiem żółtym i prawdopodobnie pykajacym serduszkiem........ ja skończę w psychiatryku po tym In vitro.... No powiedzcie, co ja mam sobie myśleć?

Masz sie teraz cieszyc. Brac dupka, lutke czy co ci tam dadza. Oszczedzac sie i inkubowac dzidziusia. Z piekla trafilas do nieba :)

Oj pixi... Trzymam kciuki za to serduszko...
Dobrze ze w szpitalu jestes... Dostaniesz leki, kroplowki pewnie przeciwskurczowe, bedziesz pod opieka...
Ja raz mialam pusty pecherzyk z naturalsa, tez bylam w szpitalu... Pewnie beda powtarzac usg jutro albo ppjutrzr to bedzie pewnosc... I bete pewnie tez beda kontrolowac...
Lez odpoczywaj a my tu wszystkie trzymamy kciuki za twojego kropka...
Pozdrawiam

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

a co oznacza prawdopodobnie?moze to jednak od ustawien ultrasonografu zalezy...bardzo sie ciesze ze jednak dobre wiesci:)odpoczywaj!

Do góry