bertha
Fanka BB :)
Lista naszych badań:Dziewczyny wczoraj Pani na recepcji powiedziała mu, że przed in vitro będę musiała zrobić jeszcze dwa dodatkowe badania, ale nie powiedziała jakie. Podpowiecie może? Do iui badaliśmy nasienie, mialam sono hsg, AHM, estrogen, cytologia i posiew. I wszystkie zakaźne. Chciałabym spróbować zrobić te brakujące badania na kasę chorych żeby trochę oszczędzić.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny prawdziwy rollercoaster emocjonalny jednak wylądowałam w szpitalu....
Ale proszę nie kłóćmy sie, każda prEYwa to na swój sposób i każda rada jest naprawdę cenna... No i co sie okazało ...
Po owym zdarzeniu dr oddzwonił, No i stwierdzi, ze odkładamy leki i jak przestane krwawić to do niego. Ja zaproponowałam,ze moze jakieś usg u siebie zrobię, żeby mieć pewność 100% to on ,żebym pojechała do szpitala. Poczekałam na męża i oto leze na oddziale z pęcherzykiem, ciałkiem żółtym i prawdopodobnie pykajacym serduszkiem........ ja skończę w psychiatryku po tym In vitro.... No powiedzcie, co ja mam sobie myśleć?
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Wow! Cudowna wiadomość! Wierzyłam ze bedzie dobrze. Teraz pełen relaks i wierz w kropka!
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom