Witaj Pixie Dixie, jak ja przyjmowałam progesteron dopochwowo, dokładnie Crinone, miałam kilka razy taka właśnie wydzielinę, która przypominała czekoladowy budyń. Na ulotce Crinone znalazłam informacje, ze jak najbardziej jest to normalne. A Ty aplikujesz coś dopochwowo?
reklama
kreatola
Fanka BB :)
Też Ci życzę, żeby się bez cesarki obyło. Ja się w pierwszej ciąży bałam, że będę musiała, ale rodziłam siłami natury.Zgadzam sie mi to samo lekarz powiedzial dlatego pisalam ze letrox to nie tylko na chora tarczyce,dlatego tez mimo ze 3 trymestr u mnie a Ja mam wieksza dawke letrox niz przed ivf calym ,
Co do boli przy porodzie wlasnie na to czekam yupiiii wkoncu Poczuc ten bol porodowy ,oby wszustko bylo ok u nas do 40 tygodnia [emoji110]️nie chcialabym cesarki.....czas pokaze...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz też się nie mogę porodu doczekać, tym razem bardziej świadomego.
Uff, myślałam, że tylko ja tak mam.
Pozdrawiam!
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
husann
Moze aplikatorem sie zadrapalasWczoraj robiłam progesteron, wynik w czwartek, wiem,ze to plamienie moze oznaczać WSZYSTKO, do jutra tyle godzin...siedzedze w pracy i co chwile płacze [emoji22]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Pixie_Dixie
Witaj Pixie Dixie, jak ja przyjmowałam progesteron dopochwowo, dokładnie Crinone, miałam kilka razy taka właśnie wydzielinę, która przypominała czekoladowy budyń. Na ulotce Crinone znalazłam informacje, ze jak najbardziej jest to normalne. A Ty aplikujesz coś dopochwowo?
Moze aplikatorem sie zadrapalas
Biorę luteinę dopochwowo, ale to raczej nie jest luteina, od wczoraj trochę ciągnie mnie w podbrzuszu, wróciłam do domu i leżę, przygotowuje sie na ten straszny scenariusz. [emoji17]
Żanka1410
Zaangażowana w BB
Biorę luteinę dopochwowo, ale to raczej nie jest luteina, od wczoraj trochę ciągnie mnie w podbrzuszu, wróciłam do domu i leżę, przygotowuje sie na ten straszny scenariusz. [emoji17]
Trzeba byc dobrej mysli, moze to faktycznie wplyw lekow, badz po prostu plamienia tak jak sie to zdaza w ciazy. Trzymam kciuki za kropka i bedzie wszystko dobrze ️️️️
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Też Ci życzę, żeby się bez cesarki obyło. Ja się w pierwszej ciąży bałam, że będę musiała, ale rodziłam siłami natury.
Teraz też się nie mogę porodu doczekać, tym razem bardziej świadomego.
Uff, myślałam, że tylko ja tak mam.
Pozdrawiam!
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki i trzymaj kciyki ,wszystko zalezy co mi powiedza za dwa tyg na temat lozyska....obym mogla przec))
Sadze ze wiekszosc Z nas chcialaby naturalnie,chyva ze tylko my tak mamy se skoro ciaza to porod naturalny,ups husann tez wiec mamy trojce,Ja wigole z husann razem porod mamytak trzymajmy bo rybka cesarke ma napewno wczesniej
bertha
Ja jeszcze nigdy nie rodziłam i nie bylam swiadomie w ciazy dluzej niz miesiąc, wiec nie mam za bardzo doświadczenia, ale tez chcialabym naturalnieDzieki i trzymaj kciyki ,wszystko zalezy co mi powiedza za dwa tyg na temat lozyska....obym mogla przec))
Sadze ze wiekszosc Z nas chcialaby naturalnie,chyva ze tylko my tak mamy se skoro ciaza to porod naturalny,ups husann tez wiec mamy trojce,Ja wigole z husann razem porod mamytak trzymajmy bo rybka cesarke ma napewno wczesniej
zakreconabunia
Zaciekawiona BB
6dpt blasty wynik o.1 to juz raczej nie ruszy?
Chocolateri
Pixie modlę się za nasze kropki , żeby z nami zostaly. Lez i odpoczywaj. Weź magnez, wapń i nospe. Serduchem jestem z Tobą [emoji8]Biorę luteinę dopochwowo, ale to raczej nie jest luteina, od wczoraj trochę ciągnie mnie w podbrzuszu, wróciłam do domu i leżę, przygotowuje sie na ten straszny scenariusz. [emoji17]
Wiem, że są kobiety które w czasie oczekiwanej miesiaczki krwawia podczas gdy z ciąża się nic nie dzieje. Przykłady mam wokół siebie.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Chocolateri
Wchodzę do domu po pracy a tu list [emoji16] Z informacją, że z 3 pozostałych komórek po transferze mam 2 zamrożone blastusie [emoji7][emoji2] I już mi się na serduchu lżej zrobiło.
Podziel się: