reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry kobiety [emoji16]
Ja 6 dpt. Na teście jest cień od razu [emoji16] Nawet jeśli się nie uda jesteśmy krok bliżej do celu, a to dzięki Waszym radom.
Pierwsze IVF padło bo jajeczka były do kitu, nic się nie dzielilo. Za Waszymi radami zaczęłam brać witaminy i koenzym Q10. I tak niemal 3 miesiace [emoji16] Z 6 kom zaplodnilo się 5, z czego dwa zarodki 4A podano. w laboratorium usłyszałam , że "wystrzelily" od razu [emoji16] .
Pozostaje mi czekać ale i tak Wam dziękuję [emoji8]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też miałam bardzo słabe jajeczka ostatnim razem..powiedz jakim szlas protokolem?

A u mnie rano plamienie, to chyba za późno na plamienie implataccjne? [emoji17] 10dpt

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
U mnie też dokładnie w 10dpt pojawiło się plamienie. Brązowe, bardzo skąpe. Potem jeszcze w 14dpt no i wczoraj czyli 25dpt. Zbadaj sobie poziom progesteronu. U mnie nie znaleziono przyczyny tych plamien.

U mnie też dokładnie w 10dpt pojawiło się plamienie. Brązowe, bardzo skąpe. Potem jeszcze w 14dpt no i wczoraj czyli 25dpt. Zbadaj sobie poziom progesteronu. U mnie nie znaleziono przyczyny tych plamien.

Wczoraj robiłam progesteron, wynik w czwartek, wiem,ze to plamienie moze oznaczać WSZYSTKO, do jutra tyle godzin...siedzedze w pracy i co chwile płacze [emoji22]

Ja też miałam bardzo słabe jajeczka ostatnim razem..powiedz jakim szlas protokolem?
Długi protokół, niska rezerwa jajnikowa. Witaminy dla kobiet ciężarnych ( zawierające jod) , magnez , wapń i dodatkowo, wit D3, dodatkowo kwas foliowy i koenzym Q10.
Zaczęłam w trakcie pierwszego IVF. To było w pazdzierniku.
Po punkcji odstawiamy jedynie koenzym.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A u mnie rano plamienie, to chyba za późno na plamienie implataccjne? [emoji17] 10dpt

W ciazy często sa plamienia w dniach kiedy normalnie przyszedł by okres. A to by wypadałoby ciebie akurat teraz. Może to to?

.......................................................................
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, pierwszy przytulony

Do góry