reklama
Mamuska_invitro
Zaciekawiona BB
Witajcie dziewczyny, mam do odsprzedaży dwa opakowania Utrogestan 200 mg zakupione w styczniu 2017. Data ważności 06/2017. Mnie już się niestety nie przydadzą. Jeżeli ktoś zainteresowany proszę o kontakt priv.
Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Pixie_Dixie
Jak to? ale jesteś cierpliwa ja bym nie wytrzymała no to czekamy na piękną betę i będziemy gratulować
Zrobię jutro, bo dzisiaj tez mogła być słaba ta druga kreska, a jutro albo bedzie mocna albo w ogóle ...
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Koniczyna82
Eh dziś nie spałam razem z tobą. W ogóle niezła jazda, bo wzięło mnie na łezki a potem jeszcze zaczęłam przeglądać z krzaków wątek zakupowy zeby sie mocniej rozryczeć chyba. W końcu usnęłam i obrodziłan sie z @Proszę mnie ululac do snu !
No cóż, zawsze jestem płaczliwa przed okresem wiec postanowiłam bezczelnie zwalić to na małpę.
Pixie_Dixie
Eh dziś nie spałam razem z tobą. W ogóle niezła jazda, bo wzięło mnie na łezki a potem jeszcze zaczęłam przeglądać z krzaków wątek zakupowy zeby sie mocniej rozryczeć chyba. W końcu usnęłam i obrodziłan sie z @
No cóż, zawsze jestem płaczliwa przed okresem wiec postanowiłam bezczelnie zwalić to na małpę.
Czasami trzeba sie wypłakać - tule- a na @ zwalam jeszcze tony zjedzonych słodyczy [emoji12]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Roksii89
Pierwszy raz. Tak ten sam rocznikRoksii89 mam pytanie a ty po raz pierwszy podchodzisz do in vitro?? Bo jezeli twoj nick=twojemu wiekowi to jestesmy ten sam rocznik .
Hejka dziewczyny:-)
Słabo się tu udzielam ale czasem coś napiszę.
A teraz mam takie pytanie do swojej kliniki.mam 600km wiem wiem.dosc daleko ale nie żałuję. Pytanie mam czy po transferze mogę jechać dłuższy czas samochodem ? Czy jednak zostać w hotelu? Wolałabym wracać do domu
A teraz mam takie pytanie do swojej kliniki.mam 600km wiem wiem.dosc daleko ale nie żałuję. Pytanie mam czy po transferze mogę jechać dłuższy czas samochodem ? Czy jednak zostać w hotelu? Wolałabym wracać do domu
Roksii89
Ja też nie wiem co to była za noc mąż stwierdził, że jestem psychiczna oglądałam jakiś film zaczęłam tak płakać, że on nie wiedział co się dzieje i tak sobie pięknie płakałam do godziny 2 rano. Ale dlaczego to sama nie wiem jakoś tak mi się bardzo chciało. Ale powiem wam mam jednak stresa przed jutrem, nie wiem co ma mnie czekaćEh dziś nie spałam razem z tobą. W ogóle niezła jazda, bo wzięło mnie na łezki a potem jeszcze zaczęłam przeglądać z krzaków wątek zakupowy zeby sie mocniej rozryczeć chyba. W końcu usnęłam i obrodziłan sie z @
Mawila
Chyba lepiej będzie jak zostaniesz na noc i odpocznieszHejka dziewczyny:-)
Link do: Error Page | Magical Kingdoms 404 Error Page
reklama
Roksii89
Ja bym została na noc w hotelu. Ja np. na transfer chcę, żeby mąż jechał moim autem bo on ma niskie zawieszenie i tak telepie, że masakra, a do domu mamy godzinę.Hejka dziewczyny:-)
Podziel się: